Overig nieuws
Duizenden bezoekers aanwezig bij Week van de Akkerbouw
Duizenden bezoekers aanwezig bij Week van de AkkerbouwNieuws op 25 juni 00:00 door Tijs

Meer dan 100 boerderijen hebben hun deuren opengegooid tijdens de Week van de Akkerbouw. De laatste dag van die Week is er een open dag waarbij bezoekers naar een akkerbouwbedrijf in hun omgeving kunnen gaan.
LEES MEER »
Programma Dag van het Schaap bekend
Programma Dag van het Schaap bekendNieuws op 29 april 00:00 door Jorrit

Het programma van de Dag van het Schaap is bekend. De Dag vindt dit jaar plaats op 11 juni, en er zijn workshops te volgen over het maken van vilt uit schaapswol.
LEES MEER »
Waarom eigenlijk knuffelen op 21 januari?
Waarom eigenlijk knuffelen op 21 januari?Nieuws op 21 januari 00:00 door Jorrit

Donderdag 21 januari is het Wereld Knuffeldag en dat vieren wij, blij, blij! Maar waarom doen we dat eigenlijk? Wat is er nou zo fijn aan knuffelen? Metronieuws heeft het antwoord (niet geheel toevallig op Internationale Knuffeldag natuurlijk).
LEES MEER »
Een mooi Jaar van de Peulvrucht toegewenst!
Een mooi Jaar van de Peulvrucht toegewenst!Nieuws op 1 januari 00:00 door Tijs

De redactie van FijneDagVan wenst u een gelukkig 2016! Dat is het Jaar van de Peulvrucht, het Jaar van de Aap, en het Jaar van het Boek! Ook zijn er uiteraard genoeg Dagen Van.
LEES MEER »
Mensenrechten worden steeds belangrijkerNieuws op 10 december 00:00 door Jorrit

Mensenrechten worden als belangrijker beschouwd dan voorgaande jaren, zo kopte Nu.nl. Uit onderzoek van het College voor de Rechten van de Mens tussen 2011 en 2015 is dit gebleken.
LEES MEER »
'Verbondenheid in familie' thema Dag van de Spirituele FilmNieuws op 1 oktober 00:00 door Tijs

Het programma en thema van de Dag van de Spirituele Film zijn bekendgemaakt. Het thema wordt 'Verbondenheid in familie', waar het filmaanbod tijdens die Dag op 15 november over zal gaan.
LEES MEER »
Programma Dag van de Zwembadbranche bekendNieuws op 17 september 00:00 door Tijs

Het programma van de Dag van de Zwembadbranche is bekend. Tijdens de Dag, op 14 oktober, komen ruim 50 exposanten bijeen die iedereen in de zwembadsector meer leren over ontwikkelingen in de branche.
LEES MEER »
Rokjesdag!
Rokjesdag!Nieuws op 9 april 00:00 door Jorrit

Het staat officieus toch wel vast: vrijdag 10 april 2015 is Rokjesdag! De eerste mooie lentedag van het jaar waarop dames het zo warm krijgen dat ze de spijkerbroek thuis laten.
LEES MEER »
Onderzoekers houden rekening met Dagen van...
Onderzoekers houden rekening met Dagen van...Nieuws op 21 februari 00:00 door Jorrit

Een erg leuk fenomeen aan de lijst van Dagen is dat het nieuws erop af wordt gestemd. Zo zijn er vandaag (op de Internationale Dag van de Moedertaal) wetenschappers van de universiteit van Californië die een onderzoek bekend maken over de herkomst van Europese talen.
LEES MEER »
Dagen erbij en Dagen eraf
Dagen erbij en Dagen erafNieuws op 8 februari 00:00 door Jorrit

Het blijft opvallend dat er steeds meer Dagen gevonden worden. Maar er zijn natuurlijk ook Dagen die het ene jaar gevierd worden en andere jaren weer niet.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.