Overig nieuws
Partij DENK wil nationale Dag van het Staatsburgerschap oprichtenNieuws op 16 november 00:00 door Jorrit

De politieke partij DENK pleit voor een Nationale Dag van het Staatsburgerschap. Daarin moeten we 'ons gemeenschappelijke burgerschap onderling bevestigen.
LEES MEER »
Dag van de Loopbaan wordt Week van de Loopbaan
Dag van de Loopbaan wordt Week van de LoopbaanNieuws op 25 juli 00:00 door Jorrit

De Dag van de Loopbaan blijkt zo'n groot succes dat het evenement verandert naar de Week van de Loopbaan. Van 19 t/m 25 september zijn er allerlei cursussen en seminars te volgen rondom het thema.
LEES MEER »
Duizenden bezoekers aanwezig bij Week van de Akkerbouw
Duizenden bezoekers aanwezig bij Week van de AkkerbouwNieuws op 25 juni 00:00 door Tijs

Meer dan 100 boerderijen hebben hun deuren opengegooid tijdens de Week van de Akkerbouw. De laatste dag van die Week is er een open dag waarbij bezoekers naar een akkerbouwbedrijf in hun omgeving kunnen gaan.
LEES MEER »
Programma Dag van het Schaap bekend
Programma Dag van het Schaap bekendNieuws op 29 april 00:00 door Jorrit

Het programma van de Dag van het Schaap is bekend. De Dag vindt dit jaar plaats op 11 juni, en er zijn workshops te volgen over het maken van vilt uit schaapswol.
LEES MEER »
Waarom eigenlijk knuffelen op 21 januari?
Waarom eigenlijk knuffelen op 21 januari?Nieuws op 21 januari 00:00 door Jorrit

Donderdag 21 januari is het Wereld Knuffeldag en dat vieren wij, blij, blij! Maar waarom doen we dat eigenlijk? Wat is er nou zo fijn aan knuffelen? Metronieuws heeft het antwoord (niet geheel toevallig op Internationale Knuffeldag natuurlijk).
LEES MEER »
Een mooi Jaar van de Peulvrucht toegewenst!
Een mooi Jaar van de Peulvrucht toegewenst!Nieuws op 1 januari 00:00 door Tijs

De redactie van FijneDagVan wenst u een gelukkig 2016! Dat is het Jaar van de Peulvrucht, het Jaar van de Aap, en het Jaar van het Boek! Ook zijn er uiteraard genoeg Dagen Van.
LEES MEER »
Mensenrechten worden steeds belangrijkerNieuws op 10 december 00:00 door Jorrit

Mensenrechten worden als belangrijker beschouwd dan voorgaande jaren, zo kopte Nu.nl. Uit onderzoek van het College voor de Rechten van de Mens tussen 2011 en 2015 is dit gebleken.
LEES MEER »
'Verbondenheid in familie' thema Dag van de Spirituele FilmNieuws op 1 oktober 00:00 door Tijs

Het programma en thema van de Dag van de Spirituele Film zijn bekendgemaakt. Het thema wordt 'Verbondenheid in familie', waar het filmaanbod tijdens die Dag op 15 november over zal gaan.
LEES MEER »
Programma Dag van de Zwembadbranche bekendNieuws op 17 september 00:00 door Tijs

Het programma van de Dag van de Zwembadbranche is bekend. Tijdens de Dag, op 14 oktober, komen ruim 50 exposanten bijeen die iedereen in de zwembadsector meer leren over ontwikkelingen in de branche.
LEES MEER »
Rokjesdag!
Rokjesdag!Nieuws op 9 april 00:00 door Jorrit

Het staat officieus toch wel vast: vrijdag 10 april 2015 is Rokjesdag! De eerste mooie lentedag van het jaar waarop dames het zo warm krijgen dat ze de spijkerbroek thuis laten.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.