Over Fijne Dag Van!
Fijne Dag Van is het grootste, onafhankelijke overzicht van speciale themadagen, -weken, -maanden en -jaren in Nederland. In ons overzicht vindt u ruim 700 van zulke Dagen en Weken. Dat zijn bekende namen, zoals Nationale Secretaressedag, de Dag van de Aarde of de Week van de Teek, maar er staan ook honderden obscure, weinig gevierde Dagen in ons overzicht, zoals de Dag van de Buitenlands Gediplomeerde Tandarts of de Dag van de Duits-Nederlandse Rechtspraktijk.

De redactie van Fijne Dag Van verzamelt, categoriseert en beoordelt deze Dagen en zet die in een overzicht, zodat u kunt zien of u jarig bent op de Dag van de Telecommunicatie of dat uw midden in de Week van de Scheidsrechter valt. Zo is er iedere dag reden voor een feestje!
Verdienmodel
Fijne Dag Van heeft een onafhankelijke redactie. De redactie organiseert zelf geen Dagen Van en bepaalt zelf welke Dagen zij wel of niet in het overzicht opneemt en welke teksten daarbij komen te staan. Fijne Dag Van wordt financieel onderhouden door advertenties en ons partnerprogramma. Meer informatie is te vinden in onze disclaimer.
Contact opnemen
Wilt u een nieuwe Dag aandragen die u zelf organiseert, ons een Dag tippen, of een andere vraag stellen? Dan kunt u op deze pagina contact met ons opnemen.

Bent u journalist? Neem dan contact met ons op via onze perspagina.
Fijnedagvan @ Natuurwerkdag 2012 De redactie van Fijne Dag van tijdens de Nationale Natuurwerkdag.
In de media
FijneDagVan @ Natuurwerkdag 2012 Fijne Dag Van verschijnt regelmatig in de media. Een overzicht daarvan is te vinden op onze mediapagina. Bent u zelf journalist? Dan kunt u ons bereiken via deze pagina
Deze site gebruikt Cookies.