Een fijn Jaar van de Koekoek, en de Botanische Tuinen toegewenst!


Toegevoegd op 1 januari 00:00 door Tijs - categorie Nieuws
Een fijn Jaar van de Koekoek, en de Botanische Tuinen toegewenst!
FijneDagVan wenst iedereen een gezond nieuw Jaar Van Het Duurzaam Toerisme, een gelukkig Jaar Van De Botanische Tuinen, en een schitterend Jaar Van De Koekoek toe!

Het Jaar van het Duurzaam Toerisme is opgericht door het toeristische bureau van de Verenigde Naties, en is bedoeld om te stimuleren dat landen meer doen voor het milieu en de burgers. Je kunt er hier meer over lezen. Het is daarnaast ook het Jaar van de Botanische Tuinen, opgericht door de Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen. Het doel ervan laat zich raden: tijdens dit jaar wordt het belang van de botanische tuin voor het ecosysteem getoond. Er zijn open dagen en lezingen - maar dat kunt u hier ook allemaal lezen.
Tot slot is 2017 ook nog het Jaar van de Koekoek, in het leven geroepen door de Vogelstichting. Het gaat namelijk slecht met de koekoek...

2017 is een mooi jaar, opnieuw vol met schitterende 'Dagen Van'. Dit jaar vieren we maar liefst 467 'Dagen', die allemaal in ons overzicht te vinden zijn. Daarnaast gaan we dit jaar hard aan de slag om meer 'Weken Van' toe te voegen, en kijken we nog eens welke 'Maanden Van' we kunnen gaan vieren.

Dit jaar willen we u ook op meer manieren kennis laten maken met 'Dagen Van'. Dat kan op allerlei manieren, zoals een nieuwsbrief of een WhatsApp-dienst. Heeft u nog andere ideeën? Dan horen we dat uiteraard graag! Laat ons weten hoe u iedere dag de nieuwste 'Dag Van' wil leren kennen door een comment te plaatsen, of ons te mailen op info@fijnedagvan.nl. U kunt ons ondertussen in ieder geval volgen op Facebook en Twitter.


Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.