Highlights
Beste wensen, en een fijn Jaar van de Vogel/Wiskundige Biologie/Cultureel Erfgoed/Betwisting/Huiszwaluw/Jongeren toegewenst!

Beste wensen, en een fijn Jaar van de Vogel/Wiskundige Biologie/Cultureel Erfgoed/Betwisting/Huiszwaluw/Jongeren toegewenst!Nieuws op 31 december 11:53 door Jorrit

Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en we wensen u niet alleen het allerbeste toe, maar ook een fijn Jaar van de Vogel, een prettig Jaar van de Wiskundige Biologie, een geweldig Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed, een duurzaam Jaar van het Rif, een cultureel Jaar van de Betwisting, een ongeëvenaard Jaar van de Huiszwaluw en natuurlijk een gezond Jaar van de Jongeren!
LEES MEER »
Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal anders

Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal andersNieuws op 13 december 15:55 door Jorrit

De Dag van de Vastgoedfinanciering krijgt aankomend jaar een compleet andere invulling dan de voorgaande jaren. In plaats van droge presentaties door 'de drie grootbanken' die jaarlijks spreken worden de sprekers geïnterviewd door een dagvoorzitter.
LEES MEER »
Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!

Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!Nieuws op 9 december 00:00 door Jorrit

Als u dit bericht leest ziet u waarschijnlijk meteen dat we een compleet nieuw ontwerp hebben - en daar zijn we erg trots op! Onze ontwikkelaars Jorrit en Tim hebben maandenlang gewerkt aan het nieuwe design, en we zijn erg benieuwd wat u van hun harde werk vindt.
LEES MEER »
Overig nieuws
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!Nieuws op 19 september 00:00 door Tijs

Wilt u aan het begin van de week op de hoogte worden gehouden welke Dagen Van er op de planning staan? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Zo krijgt u iedere maandagochtend te horen welke Dagen Van er die week gevierd worden.
LEES MEER »
Iedere dag een 'Dag Van' op WhatsApp!
Iedere dag een 'Dag Van' op WhatsApp!Nieuws op 31 januari 00:00 door Jorrit

FijneDagVan is vanaf nu ook via WhatsApp te lezen! Iedere dag krijgt u dan van ons een berichtje op WhatsApp waarop we u vertellen welke 'Dag Van' het die dag is.
LEES MEER »
Programma Dag van de Tulp bekend
Programma Dag van de Tulp bekendNieuws op 11 januari 00:00 door Jorrit

Het programma van de Dag van de Tulp is bekend. Tijdens de Dag (in 2017 op 27 januari) komen 300 tulpenkwekers samen voor een uitgebreide marktbroeishow, workshops zoals 'Waterzuivering in de tulpenbroeierij', en gastspreker Willem Sodderland van Seamore uit Amsterdam.
LEES MEER »
Dag van de Garnaal maakt dit jaar doorstart
Dag van de Garnaal maakt dit jaar doorstartNieuws op 9 januari 00:00 door Tijs

De Dag van de Garnaal komt na een jaar afwezigheid weer terug. De populaire Dag werd in 2015 geschrapt wegens geldgebrek, en eerdere jaren wegens bestuurscrisissen en een brand in een viswinkel, maar het evenement vindt dit jaar gewoon weer plaats in Lauwersoog.
LEES MEER »
Een fijn Jaar van de Koekoek, en de Botanische Tuinen toegewenst!
Een fijn Jaar van de Koekoek, en de Botanische Tuinen toegewenst!Nieuws op 1 januari 00:00 door Tijs

FijneDagVan wenst iedereen een gezond nieuw Jaar Van Het Duurzaam Toerisme, een gelukkig Jaar Van De Botanische Tuinen, en een schitterend Jaar Van De Koekoek toe!
LEES MEER »
Partij DENK wil nationale Dag van het Staatsburgerschap oprichtenNieuws op 16 november 00:00 door Jorrit

De politieke partij DENK pleit voor een Nationale Dag van het Staatsburgerschap. Daarin moeten we 'ons gemeenschappelijke burgerschap onderling bevestigen.
LEES MEER »
Dag van de Loopbaan wordt Week van de Loopbaan
Dag van de Loopbaan wordt Week van de LoopbaanNieuws op 25 juli 00:00 door Jorrit

De Dag van de Loopbaan blijkt zo'n groot succes dat het evenement verandert naar de Week van de Loopbaan. Van 19 t/m 25 september zijn er allerlei cursussen en seminars te volgen rondom het thema.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.