Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal anders


Toegevoegd op 13 december 15:55 door Jorrit - categorie Nieuws
Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal anders
De Dag van de Vastgoedfinanciering krijgt aankomend jaar een compleet andere invulling dan de voorgaande jaren. In plaats van droge presentaties door 'de drie grootbanken' die jaarlijks spreken worden de sprekers geïnterviewd door een dagvoorzitter. Volgens de organisatie is daardoor meer interactie met de bezoekers mogelijk. Tegelijkertijd is ook de datum en inhoud voor het congres in 2018 bekend.

De Dag van de Vastgoedfinanciering vindt in 2018 plaats op 22 maart. De congresdag wordt al een paar jaar georganiseerd, en is bedoeld als bijeenkomst voor iedereen die werkzaak is in de vastgoedsector. In voorgaande jaren kwamen grote financierders op een podium om informatie te geven over de mogelijkheden van vastgoedfinanciering, maar in 2018 wordt dat anders. Dagvoorzitter Jeroen Lokerse interviewt de kandidaten over ontwikkelingen in de sector. "Hierdoor ontstaat er meer diepgang en interactie met de financiers en wordt er een meerwaarde gecreeërd voor de bezoekers", schrijft de organisatie.

Er is inmiddels één en ander bekend over het programma. Zo wordt er gesproken over nieuwe regelgeving en de impact op de financieringsbereidheid van banken, nieuwe renteontwikkelingen, en de fiscale kansen van vastgoedfinanciering.

Wellicht ietwat droge kost, maar hopelijk een mooi feest voor iedereen in de sector. Meer informatie is te lezen op de website van de organisator, of lees ons artikel over deze Dag.

Meer nieuws

Beste wensen, en een fijn Jaar van de Vogel/Wiskundige Biologie/Cultureel Erfgoed/Betwisting/Huiszwaluw/Jongeren toegewenst!
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en we wensen u niet alleen het allerbeste toe, maar ook een fijn Jaar van de Vogel, een prettig Jaar van de Wiskundige Biologie, een geweldig Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed, een duurzaam Jaar van het Rif, een cultureel Jaar van de Betwisting, een ongeëvenaard Jaar van de Huiszwaluw en natuurlijk een gezond Jaar van de Jongeren!
LEES MEER »

Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal anders
De Dag van de Vastgoedfinanciering krijgt aankomend jaar een compleet andere invulling dan de voorgaande jaren. In plaats van droge presentaties door 'de drie grootbanken' die jaarlijks spreken worden de sprekers geïnterviewd door een dagvoorzitter.
LEES MEER »

Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!
Als u dit bericht leest ziet u waarschijnlijk meteen dat we een compleet nieuw ontwerp hebben - en daar zijn we erg trots op! Onze ontwikkelaars Jorrit en Tim hebben maandenlang gewerkt aan het nieuwe design, en we zijn erg benieuwd wat u van hun harde werk vindt.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.