Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal anders


Toegevoegd op 13 december 15:55 door Jorrit - categorie Nieuws
Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal anders
De Dag van de Vastgoedfinanciering krijgt aankomend jaar een compleet andere invulling dan de voorgaande jaren. In plaats van droge presentaties door 'de drie grootbanken' die jaarlijks spreken worden de sprekers geïnterviewd door een dagvoorzitter. Volgens de organisatie is daardoor meer interactie met de bezoekers mogelijk. Tegelijkertijd is ook de datum en inhoud voor het congres in 2018 bekend.

De Dag van de Vastgoedfinanciering vindt in 2018 plaats op 22 maart. De congresdag wordt al een paar jaar georganiseerd, en is bedoeld als bijeenkomst voor iedereen die werkzaak is in de vastgoedsector. In voorgaande jaren kwamen grote financierders op een podium om informatie te geven over de mogelijkheden van vastgoedfinanciering, maar in 2018 wordt dat anders. Dagvoorzitter Jeroen Lokerse interviewt de kandidaten over ontwikkelingen in de sector. "Hierdoor ontstaat er meer diepgang en interactie met de financiers en wordt er een meerwaarde gecreeërd voor de bezoekers", schrijft de organisatie.

Er is inmiddels één en ander bekend over het programma. Zo wordt er gesproken over nieuwe regelgeving en de impact op de financieringsbereidheid van banken, nieuwe renteontwikkelingen, en de fiscale kansen van vastgoedfinanciering.

Wellicht ietwat droge kost, maar hopelijk een mooi feest voor iedereen in de sector. Meer informatie is te lezen op de website van de organisator, of lees ons artikel over deze Dag.

Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.