De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!


Toegevoegd op 16 april 10:29 door Jorrit - categorie Nieuws
De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde.

Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden. Het onderwerp staat op de agenda en het is voor iedereen mogelijk duurzame keuzes te maken. Zo gaan we stap voor stap naar een circulaire economie. En zo is een duurzame dag dus helemaal niet meer nodig! De Duurzaamheid is daarmee geslaagd! Wat goed!

Aanmelden is dus niet meer mogelijk voor 2019. Maar gelukkig kan je de editie 2018 natuurlijk altijd gebruiken als inspiratiebron.
Meer nieuws

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »

Activiteiten Nationale Boomfeestdag afgelast door harde wind
Veel activiteiten rondom Nationale Boomfeestdag worden woensdagmiddag afgelast vanwege het slechte weer. Door de harde wind zijn tientallen scholen door het hele land genoodzaakt de Dag een week later te vieren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.