Activiteiten Nationale Boomfeestdag afgelast door harde wind


Toegevoegd op 13 maart 12:29 door Tijs - categorie Nieuws
Activiteiten Nationale Boomfeestdag afgelast door harde wind
Veel activiteiten rondom Nationale Boomfeestdag worden woensdagmiddag afgelast vanwege het slechte weer. Door de harde wind zijn tientallen scholen door het hele land genoodzaakt de Dag een week later te vieren.

Dat meldt NU.nl na een rondgang langs verschillende scholen.

Tijdens Nationale Boomfeestdag, dit jaar op 13 maart, doen veel scholen aan activiteiten waarop leerlingen zelf bomen planten. Tijdens de Dag leren zij ook over de natuur. Dit jaar stond de Dag in het teken van het Klimaatakkoord.

Het slechte weer speelt de scholen echter parten. Het KNMI heeft voor een groot deel van het land code geel uitgeroepen, waardoor het niet verstandig is de bomen op woensdagmiddag te planten. De Stichting Nationale Boomfeestdag kijkt of de activiteiten volgende week kunnen worden ingehaald.
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.