Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!


Toegevoegd op 9 december 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!
Als u dit bericht leest ziet u waarschijnlijk meteen dat we een compleet nieuw ontwerp hebben - en daar zijn we erg trots op! Onze ontwikkelaars Jorrit en Tim hebben maandenlang gewerkt aan het nieuwe design, en we zijn erg benieuwd wat u van hun harde werk vindt. We laten u hier graag zien wat er allemaal nieuw is.

Een paar van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen van het nieuwe design.


  • Op de homepage staat nu een mini-overzicht, inclusief een functie waar u direct kunt zoeken naar een specifieke datum.

  • We hebben een nieuwe huisstijl, met modernere kleuren en een nieuw logo.

  • De website werkt veel beter op telefoons en tablets.

  • Onze links zijn veranderd zodat u meteen de naam van een Dag ziet in de url.

  • Onder de informatie over een specifieke Dag vindt u voortaan aanverwante Dagen die mogelijk ook interessant zijn.

  • Informatie op de homepage, en op specifieke pagina's zoals 'Over ons', 'Contact' of 'Nieuws' is beter geordend in duidelijke blokken, voor een beter overzicht.Ook aan de achterkant is veel gesleuteld, om de website allemaal wat stabieler te maken en wat bestaande problemen op te lossen - maar daarmee zullen we u niet vervelen!

We maken deze vernieuwingen voor onze trouwe lezers en fans, en zijn dan ook erg benieuwd wat u vindt van onze site. Vindt u het mooi? Of juist helemaal niet? Wat kunnen we beter doen, toevoegen of verbeteren? We horen het graag, dus laat het ons weten! U kunt ons bereiken via dit formulier, of mail ons op info@fijnedagvan.nl. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via onze sociale media zoals Facebook en Twitter, of via onze nieuwsbrief en WhatsApp.

Bedankt dat u al zo lang fan bent! Met vriendelijke groet,

De redactie


Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.