Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!


Toegevoegd op 9 december 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!
Als u dit bericht leest ziet u waarschijnlijk meteen dat we een compleet nieuw ontwerp hebben - en daar zijn we erg trots op! Onze ontwikkelaars Jorrit en Tim hebben maandenlang gewerkt aan het nieuwe design, en we zijn erg benieuwd wat u van hun harde werk vindt. We laten u hier graag zien wat er allemaal nieuw is.

Een paar van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen van het nieuwe design.


  • Op de homepage staat nu een mini-overzicht, inclusief een functie waar u direct kunt zoeken naar een specifieke datum.

  • We hebben een nieuwe huisstijl, met modernere kleuren en een nieuw logo.

  • De website werkt veel beter op telefoons en tablets.

  • Onze links zijn veranderd zodat u meteen de naam van een Dag ziet in de url.

  • Onder de informatie over een specifieke Dag vindt u voortaan aanverwante Dagen die mogelijk ook interessant zijn.

  • Informatie op de homepage, en op specifieke pagina's zoals 'Over ons', 'Contact' of 'Nieuws' is beter geordend in duidelijke blokken, voor een beter overzicht.Ook aan de achterkant is veel gesleuteld, om de website allemaal wat stabieler te maken en wat bestaande problemen op te lossen - maar daarmee zullen we u niet vervelen!

We maken deze vernieuwingen voor onze trouwe lezers en fans, en zijn dan ook erg benieuwd wat u vindt van onze site. Vindt u het mooi? Of juist helemaal niet? Wat kunnen we beter doen, toevoegen of verbeteren? We horen het graag, dus laat het ons weten! U kunt ons bereiken via dit formulier, of mail ons op info@fijnedagvan.nl. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via onze sociale media zoals Facebook en Twitter, of via onze nieuwsbrief en WhatsApp.

Bedankt dat u al zo lang fan bent! Met vriendelijke groet,

De redactie


Meer nieuws

Beste wensen, en een fijn Jaar van de Vogel/Wiskundige Biologie/Cultureel Erfgoed/Betwisting/Huiszwaluw/Jongeren toegewenst!
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en we wensen u niet alleen het allerbeste toe, maar ook een fijn Jaar van de Vogel, een prettig Jaar van de Wiskundige Biologie, een geweldig Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed, een duurzaam Jaar van het Rif, een cultureel Jaar van de Betwisting, een ongeëvenaard Jaar van de Huiszwaluw en natuurlijk een gezond Jaar van de Jongeren!
LEES MEER »

Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal anders
De Dag van de Vastgoedfinanciering krijgt aankomend jaar een compleet andere invulling dan de voorgaande jaren. In plaats van droge presentaties door 'de drie grootbanken' die jaarlijks spreken worden de sprekers geïnterviewd door een dagvoorzitter.
LEES MEER »

Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!
Als u dit bericht leest ziet u waarschijnlijk meteen dat we een compleet nieuw ontwerp hebben - en daar zijn we erg trots op! Onze ontwikkelaars Jorrit en Tim hebben maandenlang gewerkt aan het nieuwe design, en we zijn erg benieuwd wat u van hun harde werk vindt.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.