Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!


Toegevoegd op 19 september 00:00 door Tijs - categorie Nieuws
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Wilt u aan het begin van de week op de hoogte worden gehouden welke Dagen Van er op de planning staan? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Zo krijgt u iedere maandagochtend te horen welke Dagen Van er die week gevierd worden.

De FijneDagVan-nieuwsbrief wordt iedere maandagochtend verstuurd. Zo begint u uw week met een handig overzicht van alle Dagen Van en Weken Van die we dan vieren.

U kunt zich het formulier onderaan deze pagina aanmelden, of via deze pagina. Daarin staat ook hoe u zich weer kunt afmelden.

Wilt u liever op een andere manier zien welke Dagen Van we vieren? Dat kan natuurlijk ook via Facebook of Twitter. Daarnaast hebben we een WhatsApp-dienst, waarbij u iedere ochtend een WhatsApp-berichtje krijgt met de Dagen van. Handig!


* indicates required


Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.