Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!


Toegevoegd op 19 september 00:00 door Tijs - categorie Nieuws
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Wilt u aan het begin van de week op de hoogte worden gehouden welke Dagen Van er op de planning staan? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Zo krijgt u iedere maandagochtend te horen welke Dagen Van er die week gevierd worden.

De FijneDagVan-nieuwsbrief wordt iedere maandagochtend verstuurd. Zo begint u uw week met een handig overzicht van alle Dagen Van en Weken Van die we dan vieren.

U kunt zich het formulier onderaan deze pagina aanmelden, of via deze pagina. Daarin staat ook hoe u zich weer kunt afmelden.

Wilt u liever op een andere manier zien welke Dagen Van we vieren? Dat kan natuurlijk ook via Facebook of Twitter. Daarnaast hebben we een WhatsApp-dienst, waarbij u iedere ochtend een WhatsApp-berichtje krijgt met de Dagen van. Handig!


* indicates required


Meer nieuws

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »

Activiteiten Nationale Boomfeestdag afgelast door harde wind
Veel activiteiten rondom Nationale Boomfeestdag worden woensdagmiddag afgelast vanwege het slechte weer. Door de harde wind zijn tientallen scholen door het hele land genoodzaakt de Dag een week later te vieren.
LEES MEER »

Beste wensen, en een fijn Jaar van de Vogel/Wiskundige Biologie/Cultureel Erfgoed/Betwisting/Huiszwaluw/Jongeren toegewenst!
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en we wensen u niet alleen het allerbeste toe, maar ook een fijn Jaar van de Vogel, een prettig Jaar van de Wiskundige Biologie, een geweldig Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed, een duurzaam Jaar van het Rif, een cultureel Jaar van de Betwisting, een ongeëvenaard Jaar van de Huiszwaluw en natuurlijk een gezond Jaar van de Jongeren!
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.