De Belgische Dag van het Park is niet meer


Toegevoegd op 20 maart 10:20 door Jorrit - categorie Nieuws
De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren. Hoewel wikipedia nog refereert aan de Dag, is vorig jaar toch al besloten om de Belgische variant niet meer te organiseren.

Met een waar eerbetoon aan de groene en gezellige Dag (die plaatsvond op de laatste zondag van mei) zal hij altijd in onze herinnering blijven bestaan. Zie alhier. Maar niet getreurd want in Nederland organiseert de ANWB de Dag nog wel!Gerelateerd aan: Dag van het Park
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.