Duizenden bezoekers aanwezig bij Week van de Akkerbouw


Toegevoegd op 25 juni 00:00 door Tijs - categorie Nieuws
Duizenden bezoekers aanwezig bij Week van de Akkerbouw
Meer dan 100 boerderijen hebben hun deuren opengegooid tijdens de Week van de Akkerbouw. De laatste dag van die Week is er een open dag waarbij bezoekers naar een akkerbouwbedrijf in hun omgeving kunnen gaan. Volgens de organisatie zijn er enkele duizenden bezoekers naar de open dag geweest.

De Week van de Akkerbouw is een initiatief van de Brancheorganisatie Voor De Akkerbouw en vindt plaats van 20 t/m 25 juni. De Dag is bedoeld om meer aandacht te vragen voor agrarische bedrijven, zodat die aan bezoekers maar ook overheden kunnen laten zien waar zij zich mee bezig houden en hoe belangrijk zij zijn voor de Nederlandse economie en voedselproductie. 
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.