Programma Dag van het Schaap bekend


Toegevoegd op 29 april 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
Programma Dag van het Schaap bekend
Het programma van de Dag van het Schaap is bekend. De Dag vindt dit jaar plaats op 11 juni, en er zijn workshops te volgen over het maken van vilt uit schaapswol. Ook zijn er de traditionele schaapskeuringen die ieder jaar plaatsvinden.

Dat laat de organisatie vandaag weten in een persbericht. Tijdens de Dag van het Schaap zijn er dit jaar speciale stamboek-keuringen, waarin pure Suffolk-schapen en Hampshire Downs worden gekeurd. Daarnaast breidt de Dag van het Schaap deels uit, want een van de drie hallen op het terrein wordt gewijd aan een keuring van geiten. Ook zijn er spannende workshops te volgen, zoals een workshop' Klauwverzorging' en 'Kuilgras beoordelen'. En als dat u nou niets zegt (ons in ieder geval niet) dan kunt u uiteraard gewoon naar de Dag van het Schaap in Ermelo toe. Meer informatie staat op www.dagvanhetschaap.nl.Gerelateerd aan: Dag Van Het Schaap
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.