Dag van de Garnaal maakt dit jaar doorstart


Toegevoegd op 9 januari 00:00 door Tijs - categorie Nieuws
Dag van de Garnaal maakt dit jaar doorstart
De Dag van de Garnaal komt na een jaar afwezigheid weer terug. De populaire Dag werd in 2015 geschrapt wegens geldgebrek, en eerdere jaren wegens bestuurscrisissen en een brand in een viswinkel, maar het evenement vindt dit jaar gewoon weer plaats in Lauwersoog.

Dat laat de Stichting Promotie Lauwersoog weten. Zij vormen het bestuur van de Dag van de Garnaal, die al een aantal jaren in de haven van het Noord-Nederlandse dorp wordt gehouden. In 2016 kondigde de organisatie echter aan dat de Dag dat jaar niet gevierd kon worden vanwege geldgebrek. Er was toen niet bekend of het evenement het jaar erop wel door zou gaan.

Dat gebeurt in 2017 dus wel. Op zaterdag 6 mei kan iedereen terecht in de haven van Lauwersoog. Daar zijn garnalenproeverijen, demonstraties van oude ambachten, en 'veel nautische activiteiten' te beleven. Meer informatie staat op www.dagvandegarnaal.nl.

Meer nieuws

Beste wensen, en een fijn Jaar van de Vogel/Wiskundige Biologie/Cultureel Erfgoed/Betwisting/Huiszwaluw/Jongeren toegewenst!
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en we wensen u niet alleen het allerbeste toe, maar ook een fijn Jaar van de Vogel, een prettig Jaar van de Wiskundige Biologie, een geweldig Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed, een duurzaam Jaar van het Rif, een cultureel Jaar van de Betwisting, een ongeëvenaard Jaar van de Huiszwaluw en natuurlijk een gezond Jaar van de Jongeren!
LEES MEER »

Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal anders
De Dag van de Vastgoedfinanciering krijgt aankomend jaar een compleet andere invulling dan de voorgaande jaren. In plaats van droge presentaties door 'de drie grootbanken' die jaarlijks spreken worden de sprekers geïnterviewd door een dagvoorzitter.
LEES MEER »

Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!
Als u dit bericht leest ziet u waarschijnlijk meteen dat we een compleet nieuw ontwerp hebben - en daar zijn we erg trots op! Onze ontwikkelaars Jorrit en Tim hebben maandenlang gewerkt aan het nieuwe design, en we zijn erg benieuwd wat u van hun harde werk vindt.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.