Overig nieuws
Programma Dag van de Zwembadbranche bekendNieuws op 17 september 00:00 door Tijs

Het programma van de Dag van de Zwembadbranche is bekend. Tijdens de Dag, op 14 oktober, komen ruim 50 exposanten bijeen die iedereen in de zwembadsector meer leren over ontwikkelingen in de branche.
LEES MEER »
Rokjesdag!
Rokjesdag!Nieuws op 9 april 00:00 door Jorrit

Het staat officieus toch wel vast: vrijdag 10 april 2015 is Rokjesdag! De eerste mooie lentedag van het jaar waarop dames het zo warm krijgen dat ze de spijkerbroek thuis laten.
LEES MEER »
Onderzoekers houden rekening met Dagen van...
Onderzoekers houden rekening met Dagen van...Nieuws op 21 februari 00:00 door Jorrit

Een erg leuk fenomeen aan de lijst van Dagen is dat het nieuws erop af wordt gestemd. Zo zijn er vandaag (op de Internationale Dag van de Moedertaal) wetenschappers van de universiteit van Californië die een onderzoek bekend maken over de herkomst van Europese talen.
LEES MEER »
Dagen erbij en Dagen eraf
Dagen erbij en Dagen erafNieuws op 8 februari 00:00 door Jorrit

Het blijft opvallend dat er steeds meer Dagen gevonden worden. Maar er zijn natuurlijk ook Dagen die het ene jaar gevierd worden en andere jaren weer niet.
LEES MEER »
Een fijn Jaar van het Licht, de Bodem en de Ruimte toegewenst!
Een fijn Jaar van het Licht, de Bodem en de Ruimte toegewenst!Nieuws op 31 december 00:00 door Tijs

2015 wordt uiteraard een jaar vol prachtige Dagen en Weken Van, maar bovenal is 2015 het Jaar van het Licht, het Jaar van de Bodem én het Jaar van de Ruimte!
LEES MEER »
Dag van het Luchtrecht vervalt door MH17Nieuws op 8 december 00:00 door Tijs

De Dag van het Luchtrecht gaat voorlopig niet door, in verband met de terugkeer van de wrakstukken van rampvlucht MH17. Tijdens de Dag van het Luchtrecht zouden 4 sprekers komen, waarvan er 2 actief zijn bij de Onderzoeksraad voor Veiligheid.
LEES MEER »
Ad Geluk 'BHV'er van het Jaar'
Ad Geluk 'BHV'er van het Jaar'Nieuws op 3 november 00:00 door Tijs

Je zou haast denken dat het met zo'n naam onvermijdelijk is, maar de strijd om de titel 'BHV'er Van Het Jaar' werd na een nagelbijtendspannende wedstrijd nipt gewonnen door Ad Geluk.
LEES MEER »
Recordaantal bezoekers Dag van de Openbare Ruimte
Recordaantal bezoekers Dag van de Openbare RuimteNieuws op 12 oktober 00:00 door Tijs

De Dag van de Openbare Ruimte, die dit weekend plaatsvond, is door een recordaantal mensen bezocht. Dat laat de organisatie weten. 5,081 personen bezochten een van de locaties die zich voor deze Dag hadden opensteld.
LEES MEER »
Nationale Appelplukdag is niet meer
Nationale Appelplukdag is niet meerNieuws op 25 september 00:00 door Jorrit

De frivole Appelplukdag wordt dit jaar niet meer gehouden. Niet omdat het geen leuke dag is, of omdat het niet goed ging met de Dag, maar het programma rond deze Dag is in 2013 geeindigd.
LEES MEER »
Fijnedagvan.nl op de radio
Fijnedagvan.nl op de radioNieuws op 22 september 00:00 door Jorrit

Op maandag 22 september krijgt niet alleen Wereld Neushoorndag de aandacht in Nederland, maar ook de website www.fijnedagvan.nl. Radio 538 stond stil bij het feit dat er zoveel Dagen zijn, en vroeg FDV voor een uitleg.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.