Een fijn Jaar van het Licht, de Bodem en de Ruimte toegewenst!


Toegevoegd op 31 december 00:00 door Tijs - categorie Nieuws
Een fijn Jaar van het Licht, de Bodem en de Ruimte toegewenst!
2015 wordt uiteraard een jaar vol prachtige Dagen en Weken Van, maar bovenal is 2015 het Jaar van het Licht, het Jaar van de Bodem én het Jaar van de Ruimte! Zelfs als we dit jaar geen Dag Van mogen vieren, kunnen we daar altijd op terugvallen. 

Uiteraard mogen we dit jaar ook heel, heel erg veel Dagen Van vieren. We blijven ons ook dit jaar weer volop inzetten om u het meest actuele overzicht te geven van Dagen Van, dus kijk voor die bijna 500 Dagen in onze kalender. En zoals altijd, een fijne Dag, Week, Maand en Jaar gewenst!
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.