'Verbondenheid in familie' thema Dag van de Spirituele Film


Toegevoegd op 1 oktober 00:00 door Tijs - categorie Nieuws
Het programma en thema van de Dag van de Spirituele Film zijn bekendgemaakt. Het thema wordt 'Verbondenheid in familie', waar het filmaanbod tijdens die Dag op 15 november over zal gaan.

De Dag van de Spirituele Film is een evenement in de LUX-bioscoop in Nijmegen, waar een avond lang diverse films worden getoond die iets met spiritualiteit te maken hebben. Zulke films zijn bijvoorbeeld Second Coming, over een vrouw die een onverklaarbare 'onbevlekte ontvangenis' krijgt.

Ook komen er een aantal sprekers zoals Vincent Duindam, die als psycholoog meer vertelt over spirituele werken in de kunst. Het volledige programma is te vinden op deze website.
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.