Overig nieuws
Dag van de Garnaal tóch weer afgelast
Dag van de Garnaal tóch weer afgelastNieuws op 11 september 00:00 door Tijs

De Dag van de Garnaal, die deze zaterdag zou plaatsvinden, gaat niet door. Een brand in vishandel Sterkenburg gooit roet in het eten, want de organisatie vindt het niet veilig en gepast dat er gefeest wordt in Lauwersoog, waar de Dag zou plaatsvinden.
LEES MEER »
Dag van de Stadslandbouw
Dag van de StadslandbouwNieuws op 14 mei 00:00 door Jorrit

Op 14, 15, en 17 mei 2014 is het Dag van de Stadslandbouw. Eigenlijk zijn dat dus drie dagen. Geen Dag en geen Week dus... De "Dag" bestaat uit drie verschillende soorten dagen: een congresdag, een excursiedag, en een publieksdag.
LEES MEER »
Dag van de Garnaal komt terug
Dag van de Garnaal komt terugNieuws op 20 februari 00:00 door Tijs

De Dag van de Garnaal komt dit jaar toch weer terug. Vorig jaar werd werd besloten te stoppen met de Dag omdat het financieel niet meer haalbaar was. Toch heeft Lauwersoog, dat de Dag organiseert voor meer promotie van de haven, enkele partijen bereid gevonden om toch met de Dag door te gaan.
LEES MEER »
Duizenden protesten tegen internetspionage
Duizenden protesten tegen internetspionageNieuws op 11 februari 00:00 door Tijs

Honderden websites protesteren op de Dag van het Veilig Internet tegen de spionage-activiteiten van de NSA, naar aanleiding van de Dag van het Veilige Internet.
LEES MEER »
Fijne feestdagen!
Fijne feestdagen!Nieuws op 23 december 00:00 door Jorrit

Namens de crew van Fijnedagvan wensen wij u heel fijne feestdagen! Een goede Kerstmis, en een gelukkig nieuwjaar. Natuurlijk mogen we de Dag van de Onnozele Kinderen op 28 december niet vergeten!
LEES MEER »
Week van de Afvalverwerking nu al een succes
Week van de Afvalverwerking nu al een succesNieuws op 20 november 00:00 door Jorrit

Van 16 tot 24 november 2013 is het Europese Week van de Afvalverwerking. Een Week georganiseerd door coordinatoren uit 19 landen, en onderdeel van het LIFE+-project.
LEES MEER »
Dan Brown zorgt voor uitschieters tijdens Maand van het Spannende Boek
Dan Brown zorgt voor uitschieters tijdens Maand van het Spannende BoekNieuws op 16 juli 00:00 door Tijs

De Maand van het Spannende Boek heeft gezorgd voor een omzetstijging van bijna 10% in de verkoop van thrillers. Dat maakt Stichting CPNB bekend. Een groot deel van die stijging kwam door "Inferno", het nieuwe boek van de populaire schrijver Dan Brown.
LEES MEER »
Coen Verbraak schrijft boek Maand van de Geschiedenis
Coen Verbraak schrijft boek Maand van de GeschiedenisNieuws op 8 juli 00:00 door Tijs

Coen Verbraak gaat het boek voor de Maand van de Geschiedenis schrijven. Het boek zal gaan over 200 jaar koninkrijk, en gaat De ziel van Oranje heten. Voor het boek interviewt Verbraak koningshuisspecialisten als Jutta Chorus en Jolande Withuis.
LEES MEER »
Wereld UFO-dag
Wereld UFO-dagNieuws op 2 juli 00:00 door Jorrit

De nieuwsbrief zegt genoeg!
LEES MEER »
Nieuwsbrief World Diabetes Day
Nieuwsbrief World Diabetes DayNieuws op 17 juni 00:00 door Jorrit

Op 17 juni zijn wij volop droogte aan het bestrijden, terwijl andere Dagen, zoals Wereld Diabetesdag, al volop in voorbereiding zijn. De Dag is pas over 5 maanden, maar de nieuwsbrief is al uit.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.