Week van de Afvalverwerking nu al een succes


Toegevoegd op 20 november 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
Week van de Afvalverwerking nu al een succes
Van 16 tot 24 november 2013 is het Europese Week van de Afvalverwerking. Een Week georganiseerd door coordinatoren uit 19 landen, en onderdeel van het LIFE+-project. De laatste telling beschouwt meer dan 21,600 acties in 23 landen die aan de week deelnemen. Een stijging van zo'n 18% ten opzichte van vorig jaar. Een erg succesvolle versie van deze 'Week' (die dus eigenlijk 8 dagen duurt).

Doelen zijn niet alleen afvalpreventie, maar ook recycling en hergebruik (3R: reduce, recycle, and reuse). Om deze week te promoten komen er verschillende nieuwsbrieven uit die meer informatie geven over de week, afval en de verdere planning (zoals de European Clean Up Day).
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.