Fijnedagvan.nl op de radio


Toegevoegd op 22 september 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
Fijnedagvan.nl op de radio
Op maandag 22 september krijgt niet alleen Wereld Neushoorndag de aandacht in Nederland, maar ook de website www.fijnedagvan.nl. Radio 538 stond stil bij het feit dat er zoveel Dagen zijn, en vroeg FDV voor een uitleg.

Tijs van de redactie stond hem graag te woord, en vertelde over de Wereld Neushoorndag, de Dag van het Aangespannen Paard, de Dag van de Gezonde Schoolkantine, en alles over onze drukste dag: 21 maart. Het originele idee om de Dagen te bundelen in een overzicht werd lachend ontvangen.

Ondanks dat deze kalender al vanaf 2008 wordt bijgehouden, ontschiet er soms toch een Dag aan onze aandacht. Mist er dus een Dag? Dan horen wij dat graag...

De radio-uitzending kunt u hier beluisteren (5m).
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.