Dag van de Stadslandbouw


Toegevoegd op 14 mei 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
Dag van de Stadslandbouw
Op 14, 15, en 17 mei 2014 is het Dag van de Stadslandbouw. Eigenlijk zijn dat dus drie dagen. Geen Dag en geen Week dus... De "Dag" bestaat uit drie verschillende soorten dagen: een congresdag, een excursiedag, en een publieksdag. De driedaagse is een toonaangevend vakevenement op het gebied van stadslandbouw en stadsgerichte landbouw in Nederland.

Dit jaar gehouden in (voornamelijk) Utrecht. Krijgt u er geen genoeg van? Op 12 mei is er een stadslandbouw filmavond en ook vrijdag 16 mei zijn lezingen over Grow the City.

Een Dag dus die onze gemoederen bezig houdt, maar een standaarddag is het niet. Wij zetten in ieder geval onze bloemetjes buiten in ons kantoortje in Nijmegen. Doen we toch een beetje mee met deze veredelde Dag of verkorte Week.



Gerelateerd aan: Dag van de Stadslandbouw
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.