Partij DENK wil nationale Dag van het Staatsburgerschap oprichten


Toegevoegd op 16 november 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
De politieke partij DENK pleit voor een Nationale Dag van het Staatsburgerschap. Daarin moeten we 'ons gemeenschappelijke burgerschap onderling bevestigen. Dat staat te lezen in het partijprogramma.

Het idee voor een Dag van het Staatsburgerschap is gebaseerd op de Dag voor de Rassenharmonie in Singapore, waarop de verschillende rassen en etniciteiten uit het land tot elkaar proberen te komen. DENK wijdt verder niet veel uit over wat zij met de Dag willen doen; het zou zomaar een nationale feestdag kunnen worden waarin we allemaal vrij krijgen.

Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.