Partij DENK wil nationale Dag van het Staatsburgerschap oprichten


Toegevoegd op 16 november 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
De politieke partij DENK pleit voor een Nationale Dag van het Staatsburgerschap. Daarin moeten we 'ons gemeenschappelijke burgerschap onderling bevestigen. Dat staat te lezen in het partijprogramma.

Het idee voor een Dag van het Staatsburgerschap is gebaseerd op de Dag voor de Rassenharmonie in Singapore, waarop de verschillende rassen en etniciteiten uit het land tot elkaar proberen te komen. DENK wijdt verder niet veel uit over wat zij met de Dag willen doen; het zou zomaar een nationale feestdag kunnen worden waarin we allemaal vrij krijgen.

Meer nieuws

Beste wensen, en een fijn Jaar van de Vogel/Wiskundige Biologie/Cultureel Erfgoed/Betwisting/Huiszwaluw/Jongeren toegewenst!
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en we wensen u niet alleen het allerbeste toe, maar ook een fijn Jaar van de Vogel, een prettig Jaar van de Wiskundige Biologie, een geweldig Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed, een duurzaam Jaar van het Rif, een cultureel Jaar van de Betwisting, een ongeëvenaard Jaar van de Huiszwaluw en natuurlijk een gezond Jaar van de Jongeren!
LEES MEER »

Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal anders
De Dag van de Vastgoedfinanciering krijgt aankomend jaar een compleet andere invulling dan de voorgaande jaren. In plaats van droge presentaties door 'de drie grootbanken' die jaarlijks spreken worden de sprekers geïnterviewd door een dagvoorzitter.
LEES MEER »

Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!
Als u dit bericht leest ziet u waarschijnlijk meteen dat we een compleet nieuw ontwerp hebben - en daar zijn we erg trots op! Onze ontwikkelaars Jorrit en Tim hebben maandenlang gewerkt aan het nieuwe design, en we zijn erg benieuwd wat u van hun harde werk vindt.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.