Partij DENK wil nationale Dag van het Staatsburgerschap oprichten


Toegevoegd op 16 november 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
De politieke partij DENK pleit voor een Nationale Dag van het Staatsburgerschap. Daarin moeten we 'ons gemeenschappelijke burgerschap onderling bevestigen. Dat staat te lezen in het partijprogramma.

Het idee voor een Dag van het Staatsburgerschap is gebaseerd op de Dag voor de Rassenharmonie in Singapore, waarop de verschillende rassen en etniciteiten uit het land tot elkaar proberen te komen. DENK wijdt verder niet veel uit over wat zij met de Dag willen doen; het zou zomaar een nationale feestdag kunnen worden waarin we allemaal vrij krijgen.

Meer nieuws

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »

Activiteiten Nationale Boomfeestdag afgelast door harde wind
Veel activiteiten rondom Nationale Boomfeestdag worden woensdagmiddag afgelast vanwege het slechte weer. Door de harde wind zijn tientallen scholen door het hele land genoodzaakt de Dag een week later te vieren.
LEES MEER »

Beste wensen, en een fijn Jaar van de Vogel/Wiskundige Biologie/Cultureel Erfgoed/Betwisting/Huiszwaluw/Jongeren toegewenst!
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en we wensen u niet alleen het allerbeste toe, maar ook een fijn Jaar van de Vogel, een prettig Jaar van de Wiskundige Biologie, een geweldig Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed, een duurzaam Jaar van het Rif, een cultureel Jaar van de Betwisting, een ongeëvenaard Jaar van de Huiszwaluw en natuurlijk een gezond Jaar van de Jongeren!
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.