Dag van de Loopbaan wordt Week van de Loopbaan


Toegevoegd op 25 juli 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
Dag van de Loopbaan wordt Week van de Loopbaan
De Dag van de Loopbaan blijkt zo'n groot succes dat het evenement verandert naar de Week van de Loopbaan. Van 19 t/m 25 september zijn er allerlei cursussen en seminars te volgen rondom het thema. De organisatoren zeggen dat het op die manier toegankelijker wordt voor deelnemers om mee te doen aan het programma, omdat er op die manier in meer regio's iets kan worden georganiseerd.

Dat laat de organisator van het evenement, Noloc, weten in een persbericht. Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen mensen met en zonder baan bij coaches terecht om te leren hoe zij carriere kunnen maken en hoe zij beter kunnen werken. Veel deelnemers hebben daar echter meer tijd voor nodig, waarbij een Dag niet goed genoeg was.
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.