Een mooi Jaar van de Peulvrucht toegewenst!


Toegevoegd op 1 januari 00:00 door Tijs - categorie Nieuws
Een mooi Jaar van de Peulvrucht toegewenst!
De redactie van FijneDagVan wenst u een gelukkig 2016! Dat is het Jaar van de Peulvrucht, het Jaar van de Aap, en het Jaar van het Boek! Ook zijn er uiteraard genoeg Dagen Van... te vieren dit jaar, dus hou die champagnefles maar wat langer open.

2016 is dit jaar het Jaar van de Peulvrucht, uitgeroepen door de Verenigde Naties. In de Chinese astrologie is 2016 het Jaar van de Aap, en in Nederland vieren we het Jaar van het Boek. Genoeg te vieren dus, maar kijk ook eens verder naar ons overzicht, want ook daarin staan weer meer dan genoeg Dagen Van, Weken Van en zelfs Maanden Van die we bijna iedere dag wel kunnen vieren. Een gelukkig en overvol nieuw jaar gewenst dus!

Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.