Mensenrechten worden steeds belangrijker


Toegevoegd op 10 december 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
Mensenrechten worden als belangrijker beschouwd dan voorgaande jaren, zo kopte Nu.nl. Uit onderzoek van het College voor de Rechten van de Mens tussen 2011 en 2015 is dit gebleken. Als rechten worden geschonden denken mensen dat het vaak gaat over discriminatie of ongelijkheid.

En laat dat onderzoek nou net weer op de Internationale Dag van de Rechten van de Mens zijn uitgekomen! Dat vergeet nu.nl bij het betreffende artikel dan weer te vermelden. We zien dit fenomeen steeds vaker terugkomen: onderzoeken op de Dag Van!Gerelateerd aan: Internationale Dag van de Rechten van de Mens
Meer nieuws

Dag van de Klederdracht afgelast vanwege extreme hitte
De Dag van de Klederdracht in Schagen gaat dit jaar niet door. De Dag zou aanvankelijk op 25 juli plaatsvinden, maar die donderdag wordt het zo heet dat het bestuur het evenement heeft afgelast.
LEES MEER »

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.