Programma Dag van de Tulp bekend


Toegevoegd op 11 januari 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
Programma Dag van de Tulp bekend
Het programma van de Dag van de Tulp is bekend. Tijdens de Dag (in 2017 op 27 januari) komen 300 tulpenkwekers samen voor een uitgebreide marktbroeishow, workshops zoals 'Waterzuivering in de tulpenbroeierij', en gastspreker Willem Sodderland van Seamore uit Amsterdam. Daarnaast zijn er 14 bedrijven aanwezig met een eigen stand.

Dat laat de organisatie vandaag weten. Die bestaat uit verschillende tulpenkwekerijen en -samenwerkingsverbanden uit Nederland. De Dag van de Tulp wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd. Tijdens de Dag zijn er een aantal workshops te volgen, over onderwerpen zoals de kansen van social media in de tulpenkwekerij, bloeiregulatie, en ontwikkelingen voor de tulp in de bloemistenmarkt. Er is daarnaast een gastsessie van Willem Sodderland, de oprichter van een bedrijf dat pasta maakt uit zeewier. Ook zijn er bedrijven aanwezig met een stand waar bezoekers meer informatie kunnen inwinnen over de Nederlandste bloem ooit.

Het hele programma is te vinden op de website van Proeftuin Zwaagdijk, één van de organisatoren.

Meer nieuws

Beste wensen, en een fijn Jaar van de Vogel/Wiskundige Biologie/Cultureel Erfgoed/Betwisting/Huiszwaluw/Jongeren toegewenst!
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en we wensen u niet alleen het allerbeste toe, maar ook een fijn Jaar van de Vogel, een prettig Jaar van de Wiskundige Biologie, een geweldig Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed, een duurzaam Jaar van het Rif, een cultureel Jaar van de Betwisting, een ongeëvenaard Jaar van de Huiszwaluw en natuurlijk een gezond Jaar van de Jongeren!
LEES MEER »

Concept Dag van de Vastgoedfinanciering wordt helemaal anders
De Dag van de Vastgoedfinanciering krijgt aankomend jaar een compleet andere invulling dan de voorgaande jaren. In plaats van droge presentaties door 'de drie grootbanken' die jaarlijks spreken worden de sprekers geïnterviewd door een dagvoorzitter.
LEES MEER »

Een nieuw ontwerp voor FijneDagVan.nl!
Als u dit bericht leest ziet u waarschijnlijk meteen dat we een compleet nieuw ontwerp hebben - en daar zijn we erg trots op! Onze ontwikkelaars Jorrit en Tim hebben maandenlang gewerkt aan het nieuwe design, en we zijn erg benieuwd wat u van hun harde werk vindt.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.