Programma Dag van de Tulp bekend


Toegevoegd op 11 januari 00:00 door Jorrit - categorie Nieuws
Programma Dag van de Tulp bekend
Het programma van de Dag van de Tulp is bekend. Tijdens de Dag (in 2017 op 27 januari) komen 300 tulpenkwekers samen voor een uitgebreide marktbroeishow, workshops zoals 'Waterzuivering in de tulpenbroeierij', en gastspreker Willem Sodderland van Seamore uit Amsterdam. Daarnaast zijn er 14 bedrijven aanwezig met een eigen stand.

Dat laat de organisatie vandaag weten. Die bestaat uit verschillende tulpenkwekerijen en -samenwerkingsverbanden uit Nederland. De Dag van de Tulp wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd. Tijdens de Dag zijn er een aantal workshops te volgen, over onderwerpen zoals de kansen van social media in de tulpenkwekerij, bloeiregulatie, en ontwikkelingen voor de tulp in de bloemistenmarkt. Er is daarnaast een gastsessie van Willem Sodderland, de oprichter van een bedrijf dat pasta maakt uit zeewier. Ook zijn er bedrijven aanwezig met een stand waar bezoekers meer informatie kunnen inwinnen over de Nederlandste bloem ooit.

Het hele programma is te vinden op de website van Proeftuin Zwaagdijk, één van de organisatoren.

Meer nieuws

De Dag van de Duurzaamheid is geslaagd!
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid! Aldus www.dagvandeduurzaamheid.nl die de dag ieder jaar organiseerde. Hiermee komt een einde aan de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid die sinds 2009 tot en met 2018 heeft plaatsgevonden.
LEES MEER »

De Belgische Dag van het Park is niet meer
Met innige deelneming moeten wij helaas afscheid nemen van de Belgische Dag van het Park. Na 25 jaar heeft het Belgische Agentschap Natuur en Bos besloten de Dag niet meer te organiseren.
LEES MEER »

Activiteiten Nationale Boomfeestdag afgelast door harde wind
Veel activiteiten rondom Nationale Boomfeestdag worden woensdagmiddag afgelast vanwege het slechte weer. Door de harde wind zijn tientallen scholen door het hele land genoodzaakt de Dag een week later te vieren.
LEES MEER »
Deze site gebruikt Cookies.