12 juli

Keverdag

12 juli - 31 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 januari 11:27

Keverdag

Categorie:
150-sailboat Verkeer

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Let goed op! U denkt natuurlijk bij een Keverdag aan lieveheersbeestjes, torren en mestkevers. Maar als u goed heeft opgelet is het onderwerp toch echt verkeer! Deze Dag die gaat over Volkswagen Kevers wordt ieder jaar in Schagen gevierd. De Dag is een leuke dag uit voor het hele gezin. Met ruim 450 luchtgekoelde Volkswagens, een (autogerelateerde) markt, gezellige terrasjes en live muziek op het podium bij de kerk.

Geïnteresseerd? De Dag is gratis te bezoeken en van 11:00 tot 17:00 is er alles te doen en zien met de excentrieke volkswagentjes.

Geobsedeerd? U kunt ook zelf deelnemen aan de Dag! Een grondplaats voor slechts € 15,00 en een marktkraam € 30,00. Rij snel naar de keverdagwebsite.

Wens iemand een Fijne Keverdag!
Verwante Dagen

Dag van de Vrachtwagenchauffeur
10 december
Zonder vrachtwagenschauffeurs stort de wereld in. Niet overdreven. De supermarkten? Binnen een dag niks meer in huis. Tankstations? Zeg maar dag tegen uw mobiliteit.

Internationale Dag ter Herdenking van Verkeersslachtoffers
15 november
Links, rechts, dan nog een keer links, zo leerden wij vroeger oversteken. Hartstikke veilig, en alleen oversteken als het licht groen is. Nederland is een bijzonder veilig land wat verkeer betreft.

Fiets-naar-je-Werk-Dag
14 mei
Normaal gesproken zouden we medio mei op ons stalen ros springen om naar het werk te gaan, in plaats van altijd maar de auto te pakken of in die vieze dieselbus te stappen.

12
juli

12 jul

Eerdere edities:
In 2019: 14 juli
In 2017: 9 juli
In 2014: 6 juli
Komende Dagen
Wereld Hagedissendag
Wereld Hagedissendag
14 augustus
Dag van het Hunebed
16 augustus
Deze site gebruikt Cookies.