WhatsApp
FijneDagVan is vanaf nu ook via WhatsApp te lezen! Iedere dag krijgt u dan van ons een berichtje op WhatsApp waarop we u vertellen welke Dag Van het die dag is, met een linkje naar onze website voor meer informatie. U kunt zich ieder moment weer afmelden. Wilt u van deze dienst gebruik maken?

Stuur 'FDV aan' naar 06 577 69 891

Dienst
WhatsApp is één van de meest gebruikte apps van Nederland, en is dan ook een handige manier om iedere dag te zien welke Dag Van het is. We sturen een bericht of twee per dag, met daarin welke Dag Van of Week Van het is, met wat achtergrondinformatie en een link waar u er nog meer over kunt lezen.

De WhatsApp-dienst bevindt zich momenteel nog in de experimenteerfase. We sturen maximaal 2 berichten per dag, natuurlijk afhankelijk van hoeveel Dagen Van er gevierd worden. We verzekeren u dat we geen spam zullen versturen. De dienst bevindt zich in de testfase, dus het kan zo zijn dat de dienst af en toe niet helemaal goed werkt, en het bijvoorbeeld even duurt voordat u uw eerste berichtje krijgt.
Afmelden en privacy
U kunt zich op ieder moment afmelden voor de dienst. Stuur daarvoor 'FDV UIT' naar het nummer. We verwijderen u dan zo snel mogelijk uit ons bestand. Als u zich aanmeldt voor onze WhatsApp-dienst slaan we uw nummer op lokaal op. Zodra u zich afmeldt verwijderen wij dit nummer direct.

Door WhatsApp te gebruiken is uw nummer bekend bij WhatsApp en bij moederbedrijf Facebook. Voor meer informatie daarover verwijzen we u door naar WhatsApps privacybeleid. We gebruiken uw nummer nooit voor andere doeleinden dan deze WhatsApp-dienst. We verkopen uw gegevens aan adverteerders, of sturen u reclame via WhatsApp. Overigens kunt u ook op andere manieren volgen welke Dag Van het is. Volg ons bijvoorbeeld op Facebook of Twitter!
Deze site gebruikt Cookies.