2 april

Dag van het Commissariaat

2 april - 131 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 februari 17:52

Dag van het Commissariaat

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Als je hoog in het bedrijfsleven of de politiek zit is één baantje niet genoeg. Dan beun je bij, liefst bij andere grote bedrijven. Zo werken vrijwel alle Eerste Kamer-leden ergens bij een groot conglomeraat, giga-BV of multinational, meestal in de Raad van Commissarissen (RvC). Die commissarissen, over het algemeen oude witte mannen, hebben een ogenschijnlijk belangrijke taak die het gepeupel vaak ontgaat. Tijdens de Dag van het Commissariaat komen zij samen om juist te praten over de problemen waar zij tegenaan lopen. Als een soort, eh, commissie voor commissarissen dus.

De Dag van het Commissariaat is bedoeld voor iedereen die op één of andere manier van RvC's betrokken is. Dat kunnen dus ook ceo's zijn die daar zijdelings mee werken. Tijdens de Dag wordt gesproken over al het nieuws in de sector, en worden er problemen getackled zoals hoe er meer diversiteit in RvC's kan komen.

Alle informatie, inclusief het programma met alle sprekers (prinses Laurentien komt!) is te vinden op www.dagvanhetcommissariaat.nl

Wens iemand een Fijne Dag van het Commissariaat!
Verwante Dagen

Internationale Dag ter Bestrijding van Extreme Armoede
17 oktober
Deze Dag is in het leven geroepen om wereldwijd een vuist te maken tegen armoede. In 1987 is de Dag opgericht en erkend door de Verenigde Naties. Tijdens de bijeenkomsten die er op de Dag worden georganiseerd, komen duizenden mensen samen tijdens protestmarsen en demonstraties.

Dag van de Uitzendondernemer
27 mei
Zelf noemt de organisatie de Dag van de Uitzendondernemer "een onmisbaar evenement", maar dat waardeoordeel laten we liever aan u over. Tijdens deze Dag kunt u namelijk workshops organiseren op het gebied van ondernemend uitzenden, en dan met name op de arbeidsmarkt.

Wereld Bespaardag
31 oktober
Wereld Bespaardag is ieder jaar op $datum om eens goed op die knip te gaan zitten, maar ook financiële zekerheid te creëren. Niet alleen als individu, maar ook als samenleving.

2
april

2 apr

Eerdere edities:
In 2019: 28 maart
Deze site gebruikt Cookies.