28 maart

Dag van het Commissariaat

aandacht28 maart - 148 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 21 februari 11:23

Dag van het Commissariaat

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Als je hoog in het bedrijfsleven of de politiek zit is één baantje niet genoeg. Dan beun je bij, liefst bij andere grote bedrijven. Zo werken vrijwel alle Eerste Kamer-leden ergens bij een groot conglomeraat, giga-BV of multinational, meestal in de Raad van Commissarissen (RvC). Die commissarissen, over het algemeen oude witte mannen, hebben een ogenschijnlijk belangrijke taak die het gepeupel vaak ontgaat. Tijdens de Dag van het Commissariaat komen zij samen om juist te praten over de problemen waar zij tegenaan lopen. Als een soort, eh, commissie voor commissarissen dus.

De Dag van het Commissariaat is bedoeld voor iedereen die op één of andere manier van RvC's betrokken is. Dat kunnen dus ook ceo's zijn die daar zijdelings mee werken. Tijdens de Dag wordt gesproken over al het nieuws in de sector, en worden er problemen getackled zoals hoe er meer diversiteit in RvC's kan komen.

Alle informatie, inclusief het programma met alle sprekers (prinses Laurentien komt!) is te vinden op www.dagvanhetcommissariaat.nl

Wens iemand een Fijne Dag van het Commissariaat!
Verwante Dagen

Dag van de Mobiliteit
11 april
Het is nooit leuk te ontdekken dat u misschien wel in een sleur zit. Iedere dag op dezelfde tijd op, dezelfde route naar hetzelfde doffe kantoorgebouw om hetzelfde werk met dezelfde collega's te doen.

Nationale Secretaressedag
18 april
De Nationale Secretaressedag is onverminderd één van de meest populaire Dagen van het jaar. Met veel media-aandacht heeft dit evenement een groot gevolg gekregen.

Nationale Accountantsdag
21 november
Een accountantsdag over signaleren en communiceren. Een echte beursdag om eens flink te netwerken, typisch voor de beroepsgroep van pennenlikkers en Excel-gevorderden die graag met cijfertjes in de weer zijn, maar misschien niet voor Jan-met-de-pet.

Deze site gebruikt Cookies.