2 april

Dag van het Commissariaat

2 april - 65 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 februari 17:52

Dag van het Commissariaat

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Als je hoog in het bedrijfsleven of de politiek zit is één baantje niet genoeg. Dan beun je bij, liefst bij andere grote bedrijven. Zo werken vrijwel alle Eerste Kamer-leden ergens bij een groot conglomeraat, giga-BV of multinational, meestal in de Raad van Commissarissen (RvC). Die commissarissen, over het algemeen oude witte mannen, hebben een ogenschijnlijk belangrijke taak die het gepeupel vaak ontgaat. Tijdens de Dag van het Commissariaat komen zij samen om juist te praten over de problemen waar zij tegenaan lopen. Als een soort, eh, commissie voor commissarissen dus.

De Dag van het Commissariaat is bedoeld voor iedereen die op één of andere manier van RvC's betrokken is. Dat kunnen dus ook ceo's zijn die daar zijdelings mee werken. Tijdens de Dag wordt gesproken over al het nieuws in de sector, en worden er problemen getackled zoals hoe er meer diversiteit in RvC's kan komen.

Alle informatie, inclusief het programma met alle sprekers (prinses Laurentien komt!) is te vinden op www.dagvanhetcommissariaat.nl

Wens iemand een Fijne Dag van het Commissariaat!
Verwante Dagen

Dag van het Vakcentrum (geannuleerd)
14 mei
De Dag van het Vakcentrum is dit jaar afgezegd vanwege het coronavirus. Het Vakcentrum is "de brancheorganisatie van de zelfstandige detaillist in de foodsector en de fast moving consumer goods" (zelf invulling aan geven).

Dag van de Heftruckchauffeur
8 mei
Neemt u het maar aan van een niet nader te noemen FijneDagVan-redacteur die in zijn studententijd regelmatig rondreed door magazijnen: heftruckchauffeurs zijn een essentieel onderdeel van de economie!

Landelijke Econometristendag
11 februari
Als vrouwen, (Afrikaanse) kinderen, ouderen, roodharigen en landschappen een eigen Dag krijgen, waarom zouden econometristen er dan geen mogen krijgen?

2
april

2 apr

Eerdere edities:
In 2019: 28 maart
Deze site gebruikt Cookies.