15 juli

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden

15 juli - 129 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 16 juli 12:20

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Met een goede opleiding kun je ver komen in het leven. Toch is dat voor lang niet iedereen een gegeven. Hier in het Westen hebben we te maken met een leenstelsel, maar zelfs dat onzalige plan is nog erg effectief vergeleken met wat er voor mensen uit derdewereldlanden vaak mogelijk is. Op 15 juli vieren we de Internationale Dag voor de Jongerenvaardigheden, waarbij we stilstaan bij hoe belangrijk een praktische opleiding is voor jongeren om het in de grote wereld te redden.

De Dag van de Jongerenvaardigheden ('World Youth Skills Day') is opgericht door de Verenigde Naties. Tijdens de Dag wordt er gekeken naar de mogelijkheden om jongeren goede praktische vaardigheden aan te leren, en wat er moet veranderen aan het huidige leerstelsel om dat te bereiken.

Meer informatie is te vinden op de website van de VN.

Verwante Dagen

Dag van de Valorisatie
11 juni
Laten we beginnen met u gerust te stellen: Het is totaal geen schande als u niet weet wat valorisatie is. We hebben er op de redactie veel moeite voor moeten doen om een goede definitie te kunnen vinden, maar we denken dat we het goed kunnen verwoorden: Het voor commerciële doeleinden verkopen van universitaire kennis.

Dag van de Coach
4 juni
De Dag van de Coach is een congresdag waarop diverse managementcoaches spreken over hun werk: Het effectief coachen van een werkomgeving. Voornamelijk bedoeld voor de hoge piefen in kantoren dus, maar de toegangsprijs is best schappelijk voor het klootjesvolk (in vergelijking met andere congresDagen): € 195,- (excl.

Dag van de Zelfstandige
17 maart
In deze zware economische tijden is een eigen onderneming beginnen niet de meest logische stap. Toch zijn er enkele dappere entrepeneurs die nog steeds gaten in de markt zien, en speciaal voor hen is er de Dag van de Zelfstandige.

15
juli

15 jul

Komende Dagen
Dag van het Dak
Dag van het Dak
25 november
Deze site gebruikt Cookies.