15 juli

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden

15 juli - 3 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 16 juli 12:20

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Met een goede opleiding kun je ver komen in het leven. Toch is dat voor lang niet iedereen een gegeven. Hier in het Westen hebben we te maken met een leenstelsel, maar zelfs dat onzalige plan is nog erg effectief vergeleken met wat er voor mensen uit derdewereldlanden vaak mogelijk is. Op 15 juli vieren we de Internationale Dag voor de Jongerenvaardigheden, waarbij we stilstaan bij hoe belangrijk een praktische opleiding is voor jongeren om het in de grote wereld te redden.

De Dag van de Jongerenvaardigheden ('World Youth Skills Day') is opgericht door de Verenigde Naties. Tijdens de Dag wordt er gekeken naar de mogelijkheden om jongeren goede praktische vaardigheden aan te leren, en wat er moet veranderen aan het huidige leerstelsel om dat te bereiken.

Meer informatie is te vinden op de website van de VN.

Verwante Dagen

Dag van de Communicatie
29 april
De Dag van de Communicatie is een congresdag van enkele studieverenigingen van de Radbouduniversiteit in Nijmegen. De Dag gaat over de communicatie bij het maken van producten: Hoe moet je dat precies doen, wat komt er allemaal bij kijken?

Dag van de Zorgcoördinator
21 november
Dit jaar wordt voor de zesde keer de Dag van de Zorgcoördinator gehouden, en voor we u iets meer over die Dag gaan vertellen willen we u graag eerst uit proberen te leggen wat een zorgcoördinator precies is en doet - dat maakt het iets makkelijker de Dag te begrijpen, denkt u niet?

Dag van de Actieve Belegger
30 september
Je hebt van die mensen die hun geld ooit aan een adviseur hebben toevertrouwd, en dan maar hopen daar ooit rijk van te worden. Onzin natuurlijk, beleggen moet je met hart en ziel doen!

Deze site gebruikt Cookies.