29 oktober

Wereld Psoriasisdag

29 oktober - 37 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 10 november 21:41

Wereld Psoriasisdag

Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Wereld Psoriasis Dag wordt ieder jaar op 29 oktober wordt gehouden. De International Federation of Psoriasis Association (IFPA) gebruikt deze datum om wereldwijd aandacht te vragen voor deze ziekte, die niet alleen de huid maar ook de gewrichten aantast. De Dag geeft 'een internationaal gezicht aan de 125 miljoen mensen wereldwijd die lijden aan psoriasis of psoriasistische arthritis'.

Wereldwijd worden er allerlei activiteiten georganiseerd om mensen hiervan bewust te maken. Lees hier alles over de Dag.

Wens iemand een Fijne Wereld Psoriasisdag!
Verwante Dagen

Dag van de Forensische Zorg
23 maart
Het feit dat de organisator van de Dag van de Forensische Zorg op de website nergens simpel uitlegt wat forensische zorg nou precies is, zegt misschien wel genoeg.

Dag van de Mantelzorg
10 november
Mantelzorgers zijn net als echte verplegers. Maar dan niet betaald. Ja, geloof het of niet, er bestaan heus mensen die vrijwillig de zieken, zwakken en minderbedeelden in onze samenleving helpen, omdat het kan.

Dag van de Praktijkondersteuner
22 mei
De praktijkondersteuner is een essentieel onderdeel van iedere huisartsenpraktijk. Hij of zij zorgt ervoor dat alles in een huisartsenpost op rolletjes loopt - medicijnen inslaan, afspraken regelen, zorgen dat de dokter genoeg pennen heeft om onleesbare recepten uit te schrijven… Het is zelfs zo’n belangrijke taak, dat ‘de praktijkondersteuner’ een eigen Dag krijgt.

29
oktober

29 okt

Deze site gebruikt Cookies.