26 september

Dag van de Apothekersassistent

26 september - over 110 dagen elke 4e dinsdag van september
In 2024 op 24 september
Aangepast op 10 november 21:41

Dag van de Apothekersassistent

Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Iedere vierde dinsdag van september vindt de Dag van de Apothekersassistent plaats. Wat we op die Dag vieren, laat zich raden: we eren de onmisbare apothekersassistent (m/v). In de pillenfabriek is een betrouwbare assistent van onschatbare waarde, want laxeermiddel tegen kinkhoest is een fout die je geen enkele klant gunt.

De Dag van de Apothekersassistente is een beetje een officieuze Dag, want een organisator is er niet - laat u niet in de luren leggen door de commerciële dagvandeapothekersassistente.nl, die gebruiken het gebrek aan een officiële organisator om u dure cadeau-pakketten te verkopen voor in uw eigen apotheek. Laat dat u er echter niet van weerhouden om de apothekersassistent in uw buurtapotheek eens een bloemetje te geven - of in ieder geval eens één keer niet over hem of haar heen hoesten. Ze hebben het al zwaar genoeg.

Wens iemand een Fijne Dag van de Apothekersassistent!
Verwante Dagen

Wereld Hepatitisdag
28 juli
Op de Internationale Dag tegen Hepatitis wordt een vuist gemaakt tegen de chronische Hepatitis ziekte. Vooral in Amerika wordt deze Dag gevierd, gezien er daar ruim 1,25 miljoen inwoners aan deze ziekte lijden.

Dag van de Medicatieveiligheid
21 maart
Er is een reden waarom artsen zo veel verdienen en waarom uw zorgverzekering zo duur is. De juiste medicijnen zijn namelijk niet alleen duur om te ontwikkelen, maar ook het toedienen van precies de juiste hoeveelheden is een sinecuur werkje waar jaren aan medische training vooraf gaan.

Internationale Dag van de Epilepsie
13 februari
Epilepsie is een hersenaandoening die kan leiden tot aanvallen die een grote impact kunnen hebben op het leven van een patiënt en diens naasten. Twee belangenorganisaties, het International Bureau for Epilepsy en de International League Against Epilepsy, hebben Wereld Epilepsiedag opgericht om aandacht te vragen voor de aandoening en de gevolgen daarvan.

26
september

26 sep

Eerdere edities:
In 2022: 27 september
In 2021: 28 september
In 2020: 22 september
Deze site gebruikt Cookies.