24 september

Dag van de Apothekersassistent

24 september - over 92 dagen elke 4e dinsdag van september
In 2025 op 23 september
Aangepast op 12 oktober 20:20

Dag van de Apothekersassistent

Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Iedere vierde dinsdag van september vindt de Dag van de Apothekersassistent plaats. Wat we op die Dag vieren, laat zich raden: we eren de onmisbare apothekersassistent (m/v). In de pillenfabriek is een betrouwbare assistent van onschatbare waarde, want laxeermiddel tegen kinkhoest is een fout die je geen enkele klant gunt.

De Dag van de Apothekersassistente is een beetje een officieuze Dag, want een organisator is er niet - laat u niet in de luren leggen door de commerciële dagvandeapothekersassistente.nl, die gebruiken het gebrek aan een officiële organisator om u dure cadeau-pakketten te verkopen voor in uw eigen apotheek. Laat dat u er echter niet van weerhouden om de apothekersassistent in uw buurtapotheek eens een bloemetje te geven - of in ieder geval eens één keer niet over hem of haar heen hoesten. Ze hebben het al zwaar genoeg.

Wens iemand een Fijne Dag van de Apothekersassistent!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Verpleging
12 mei
Als het over de zorg gaat, gaat het vaak over topmannen die dikke salarissen binnenhalen. Of het gaat over artsen, anaesthesisten of cardiologen. Maar een minstens net zo grote kracht in de zorg ligt bij het hand-en-spandienst-personeel.

Internationale Dag van de Clusterhoofdpijn
21 maart
Weinig dingen kunnen zo pijnlijk zijn als een snoeiharde hoofdpijn, en sommige van die hoofdpijnen zijn niet zomaar met een paracetamolletje op te lossen.

Wereld Autismedag
2 april
Wereld Autismedag is in 2007 door een resolutie van de Verenigde Naties aangenomen als officiële VN-Dag. Op deze Dag zullen lidstaten van de Verenigde Naties aandacht besteden aan autisme, een hersenstoornis die tientallen miljoenen patiënten wereldwijd treft.

24
september

24 sep

Eerdere edities:
In 2023: 26 september
In 2022: 27 september
In 2021: 28 september
Deze site gebruikt Cookies.