5 maart

Dag van de Sportaccomodatie

5 maart - 158 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 23 februari 13:04

Dag van de Sportaccomodatie

Categorie:
85-trophy Sport

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Sport is emotie, maar zelfs dat moet ergens gehuisvest worden. Voetbal is geweldig, maar je moet er wel een veld voor hebben. Zwemmen is heerlijk, maar iemand moet dat bad schoonhouden. Tijdens de Dag van de Sportaccomodatie komen er allerlei ambtenaren en aannemers bij elkaar om te kijken hoe gemeentes het beste om kunnen gaan met het neerplempen van sporthallen, zwembaden en andere sportgelegenheden.

De Dag van de Sportaccomodatie wordt exclusief gehouden in driedelig maatpak, door bestuurders en ambtenaren die vooral de praktische kant van de sport behandelen. Waar komt de nieuwe sportschool te staan? Geeft de zweetlucht geen overlast voor de buren? Wie betaalt er voor die nieuwe golfbaan? Het zijn allemaal moeilijke vraagstukken die rekening moeten houden met het belang van meerdere partijen, en dat is een lastige klus. Dat wordt besproken tijdens een congres in de Expo in Houten. De lezingen gaan over onderwerpen zoals het type led-verlichting van een sportveld, het spelen van eredivisiewedstrijden op amateurvelden, en 'het sportpark van de toekomst'.

Alle informatie, inclusief het programma, is te vinden op www.dagvandesportaccomodatie.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Sportaccomodatie!
Verwante Dagen

Internationale Sportdag voor Ontwikkeling en Vrede
6 april
De Dag van Sport voor Ontwikkeling en Vrede is bedoeld om te gaan sporten, om te laten zien hoe belangrijk sport kan zijn voor verbroedering en vrede op de wereld.

Wereld Yogadag
21 juni
Wereld Yogadag is in het leven geroepen om de helende werking van deze mediterende 'sport' te eren. Tijdens deze Dag, iederjaar op 21 juni, leren we hoe we onze enkels in onze nek kunnen leggen en hoe we uren in de lotushouding kunnen blijven zitten.

Dag van de Materiaalman
24 september
Natuurlijk zijn de voetballers belangrijk. En ja, de trainer heeft ook een groot aandeel in het voetbal. Maar er is één man die nooit wordt genoemd in het succes van een sportclub: De materiaalman.

5
maart

5 mrt

Eerdere edities:
In 2019: 14 maart
In 2018: 8 maart
In 2017: 9 maart
Deze site gebruikt Cookies.