9 maart

Dag van de Sportaccomodatie

LET OP: deze Dag is in 2023 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2023 versie van deze Dag.
9 maart 2023 - 352 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 9 december 23:33

Dag van de Sportaccomodatie

Categorie:
85-trophy Sport

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Sport is emotie, maar zelfs dat moet ergens gehuisvest worden. Voetbal is geweldig, maar je moet er wel een veld voor hebben. Zwemmen is heerlijk, maar iemand moet dat bad schoonhouden. Tijdens de Dag van de Sportaccomodatie komen er allerlei ambtenaren en aannemers bij elkaar om te kijken hoe gemeentes het beste om kunnen gaan met het neerplempen van sporthallen, zwembaden en andere sportgelegenheden.

De Dag van de Sportaccomodatie wordt exclusief gehouden in driedelig maatpak, door bestuurders en ambtenaren die vooral de praktische kant van de sport behandelen. Waar komt de nieuwe sportschool te staan? Geeft de zweetlucht geen overlast voor de buren? Wie betaalt er voor die nieuwe golfbaan? Het zijn allemaal moeilijke vraagstukken die rekening moeten houden met het belang van meerdere partijen, en dat is een lastige klus. Dat wordt besproken tijdens een congres in de Expo in Houten. De lezingen gaan over onderwerpen zoals het type led-verlichting van een sportveld, het spelen van eredivisiewedstrijden op amateurvelden, en 'het sportpark van de toekomst'.

Alle informatie, inclusief het programma, is te vinden op www.dagvandesportaccomodatie.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Sportaccomodatie!
Verwante Dagen

Internationale Sportdag voor Ontwikkeling en Vrede
6 april
De Dag van Sport voor Ontwikkeling en Vrede is bedoeld om te gaan sporten, om te laten zien hoe belangrijk sport kan zijn voor verbroedering en vrede op de wereld.

Internationale Dag van de Dans
29 april
$datum is een vrolijke Dag. We mogen dan namelijk ongeneneerd op straat de rumba, de cha-cha-cha, de jive en de macarena doen. Het is dan namelijk Internationale Dag Van De Dans!

Nationale Schoolschaakdag
23 mei
Met denksporten kun je niet vroeg genoeg beginnen. Met name het schaakspel traint de grijze massa van kinderen op een ongekende wijze. Kinderen kunnen op $datum het spel beter onder de knie krijgen, want het is dan de Nationale Schoolschaakdag.

9
maart

9 mrt

Eerdere edities:
In 2023: 9 maart
In 2020: 5 maart
In 2019: 14 maart
Komende Dagen
Wereld Anosmiedag
Wereld Anosmiedag
27 februari
Wereld RSI-Dag
Wereld RSI-Dag
28 februari
Deze site gebruikt Cookies.