14 maart

Dag van de Sportaccomodatie

congres14 maart - 216 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:13

Dag van de Sportaccomodatie

Categorie:
85-trophy Sport

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Sport is emotie, maar zelfs dat moet ergens gehuisvest worden. Voetbal is geweldig, maar je moet er wel een veld voor hebben. Zwemmen is heerlijk, maar iemand moet dat bad schoonhouden. Tijdens de Dag van de Sportaccomodatie komen er allerlei ambtenaren en aannemers bij elkaar om te kijken hoe gemeentes het beste om kunnen gaan met het neerplempen van sporthallen, zwembaden en andere sportgelegenheden.

De Dag van de Sportaccomodatie wordt exclusief gehouden in driedelig maatpak, door bestuurders en ambtenaren die vooral de praktische kant van de sport behandelen. Waar komt de nieuwe sportschool te staan? Geeft de zweetlucht geen overlast voor de buren? Wie betaalt er voor die nieuwe golfbaan? Het zijn allemaal moeilijke vraagstukken die rekening moeten houden met het belang van meerdere partijen, en dat is een lastige klus. Dat wordt besproken tijdens een congres in de Expo in Houten. De lezingen gaan over onderwerpen zoals het type led-verlichting van een sportveld, het spelen van eredivisiewedstrijden op amateurvelden, en 'het sportpark van de toekomst'.

Alle informatie, inclusief het programma, is te vinden op www.dagvandesportaccomodatie.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Sportaccomodatie!
Verwante Dagen

Internationale Sportdag voor Ontwikkeling en Vrede
6 april
De Dag van Sport voor Ontwikkeling en Vrede is bedoeld om te gaan sporten, om te laten zien hoe belangrijk sport kan zijn voor verbroedering en vrede op de wereld.

Internationale Dag van de Dans
13 april
$datum is een vrolijke Dag. We mogen dan namelijk ongeneneerd op straat de rumba, de cha-cha-cha, de jive en de macarena doen. Het is dan namelijk Internationale Dag Van De Dans!

Dag van de Fysiotherapeut
16 november
16 november vindt de Dag van de Fysiotherapeut plaats - niet te verwarren overigens met de Internationale Dag van de Fysiotherapeut, die vindt op 8 september plaats.

14
maart

14 mrt

Eerdere edities:
In 2018: 8 maart
In 2017: 9 maart
In 2016: 10 maart
Deze site gebruikt Cookies.