4 november

Dag van de Integriteit

LET OP: deze Dag is in 2014 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2014 versie van deze Dag.
aandacht4 november 2014 - 1720 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 21 augustus 15:24

Dag van de Integriteit

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Integriteit. Handig begrip. Van Dale omschrijft het als volgt: "in·te·gri·teit de; v 1 onschendbaarheid 2 eerlijkheid, onkreukbaarheid". Er is zelfs een bureau voor: BIOS, het Bureau Integriteitsbevordering Openbare Sector. Bij dat bureau werken mensen, dag in, dag uit, om "het publieke domein te stimuleren en ondersteunen bij het voeren van integriteitsbeleid". Minimaal havo gewenst.

Dat zelfde bureau ("een samenwerkingsverband tussen het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties (BZK) en onderdeel van het CAOP") geeft op 4 november dit jaar een congres op de Dag Van De Integriteit. op dat congres kunt u luisteren naar in de integriteitswereld wereldberoemde sprekers, die u alles kunnen vertellen over het eerlijker en transparanter maken van overheidsorganisaties. Klinkt razend interessant, toch? Wij proberen in ieder geval te gaan. Misschien leren we er wel wat van.

Op www.DagVanDeIntegriteit.nl wordt het woord integriteit zo vaak gebruikt dat het zijn betekenis begint te verliezen, maar het programma zegt dat er koffie en thee is. Is voor ons reden genoeg om te gaan.

Wens iemand een Fijne Dag van de Integriteit!
Verwante Dagen

Dag van het Werkplezier
24 mei
Zeg eens eerlijk, springt u iedere maandag weer vol goede moed uit bed, met veel zin om naar uw werk te gaan? Mag u uw collega's eigenlijk wel, of ontneemt die vervelende baas met een calimerocomplex u de motivatie voor uw arbeid?

Dag van de Openbare Ruimte
2 oktober
De Dag van de Openbare Ruimte is een beurs over, u raadt het, de openbare ruimte. Bibliotheken, parken, zwembaden en zo, maar ook zaken als beveiliging van die ruimten, of hoe je die zo groen mogelijk in kunt richten.

Dag van de Projectontwikkeling
16 mei
De Dag van de Projectontwikkeling is hét trefpunt voor bestuurders en vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.

4
november

4 nov

Eerdere edities:
In 2014: 4 november
In 2013: 14 november
In 2012: 8 november
Deze site gebruikt Cookies.