4 november

Dag van de Integriteit

4 november - over 256 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van de Integriteit

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Integriteit. Handig begrip. Van Dale omschrijft het als volgt: "in·te·gri·teit de; v 1 onschendbaarheid 2 eerlijkheid, onkreukbaarheid". Er is zelfs een bureau voor: BIOS, het Bureau Integriteitsbevordering Openbare Sector. Bij dat bureau werken mensen, dag in, dag uit, om "het publieke domein te stimuleren en ondersteunen bij het voeren van integriteitsbeleid". Minimaal havo gewenst.

Dat zelfde bureau ("een samenwerkingsverband tussen het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties (BZK) en onderdeel van het CAOP") geeft op 4 november dit jaar een congres op de Dag Van De Integriteit. op dat congres kunt u luisteren naar in de integriteitswereld wereldberoemde sprekers, die u alles kunnen vertellen over het eerlijker en transparanter maken van overheidsorganisaties. Klinkt razend interessant, toch? Wij proberen in ieder geval te gaan. Misschien leren we er wel wat van.

Op www.DagVanDeIntegriteit.nl wordt het woord integriteit zo vaak gebruikt dat het zijn betekenis begint te verliezen, maar het programma zegt dat er koffie en thee is. Is voor ons reden genoeg om te gaan.

Verwante Dagen

Dag van de Juridisch Secretaresse
19 april
Secretaressedag is voor de juridische industrie niet goed genoeg. Daar willen ze méér, want een secretaresse, dat kan iedereen schijnbaar doen. Een juridisch secretaresse echter, dat is zo'n uniek beroep dat niemand er aan kan tippen.

Dag van de Boerin
8 september
'De boer' staat altijd in de schijnwerper als de noest arbeidende agrariër die voor dag en dauw opstaat om de Nederlandse melkplas te vergroten en de veestapel op te hopen.

Nationale Secretaressedag
20 april
De Nationale Secretaressedag is onverminderd één van de meest populaire Dagen van het jaar. Met veel media-aandacht heeft dit evenement van Secretary Management Institute een groot gevolg gekregen.

4
november

4 nov

Komende Dagen
Wereld Denkdag
Wereld Denkdag
22 februari
Wereld Yogadag
Wereld Yogadag
22 februari
Dag van de Academies
Dag van de Academies
23 februari
Deze site gebruikt Cookies.