4 november

Dag van de Integriteit

LET OP: deze Dag is in 2014 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2014 versie van deze Dag.
4 november 2014 - 1625 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 21 augustus 15:24

Dag van de Integriteit

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Integriteit. Handig begrip. Van Dale omschrijft het als volgt: "in·te·gri·teit de; v 1 onschendbaarheid 2 eerlijkheid, onkreukbaarheid". Er is zelfs een bureau voor: BIOS, het Bureau Integriteitsbevordering Openbare Sector. Bij dat bureau werken mensen, dag in, dag uit, om "het publieke domein te stimuleren en ondersteunen bij het voeren van integriteitsbeleid". Minimaal havo gewenst.

Dat zelfde bureau ("een samenwerkingsverband tussen het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties (BZK) en onderdeel van het CAOP") geeft op 4 november dit jaar een congres op de Dag Van De Integriteit. op dat congres kunt u luisteren naar in de integriteitswereld wereldberoemde sprekers, die u alles kunnen vertellen over het eerlijker en transparanter maken van overheidsorganisaties. Klinkt razend interessant, toch? Wij proberen in ieder geval te gaan. Misschien leren we er wel wat van.

Op www.DagVanDeIntegriteit.nl wordt het woord integriteit zo vaak gebruikt dat het zijn betekenis begint te verliezen, maar het programma zegt dat er koffie en thee is. Is voor ons reden genoeg om te gaan.

Verwante Dagen

Dag van de ZZP'er
6 april
De zzp'er is de motor van de economie. Flexwerkers geven de zekerheid en stabiliteit van een vast inkomen op voor vrijheid en avontuur and belastingvoordeel, en die flexibiliteit maakt hen een belangrijke motor van de economie.

Dag van de Systeembeheerder
26 juli
Systeembeheerders hebben het zwaar. Vergis u niet. Na jarenlange scholing en ervaring, hele weekenden weggooien om kleine programmaatjes te schrijven op donkere zolders en duizenden bladzijden lezen in handboeken zijn de systeembeheerders vloeiend geworden in HTML, Perl, Java, Python, C, C++ en Unix.

Wereld Bespaardag
31 oktober
Wereld Bespaardag is ieder jaar op 31 oktober om eens goed op die knip te gaan zitten, maar ook financiële zekerheid te creëren. Niet alleen als individu, maar ook als samenleving.

4
november

4 nov

Deze site gebruikt Cookies.