16 maart

Dag van de Thuiswerker

16 maart - 13 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 9 december 20:46

Dag van de Thuiswerker

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Thuiswerken is, na twee jaar corona, voor de meeste Nederlandse kantoortijgers helemaal bon ton. Ook nu de maatregelen grotendeels de deur zijn gewezen blijkt dat werken minstens zo efficiënt is als je niet eerst twee uur in een spitstrein hoeft te zitten en je gewoon je pantoffels aan kunt houden. Uitgerekend op 16 maart vindt dan ook de Dag van de Thuiswerker plaats, om te vieren dat thuiswerken helemaal niet zo eng hoeft te zijn als de Nederlandse ceo's denken.

De Dag van de Thuiswerker is in 2021 in het leven geroepen door Webmastery, een vrij willekeurig socialemediabureau. Die willen de Dag gebruiken om de meerwaarde van vanuit huis werken uit te lichten. In de praktijk wordt de Dag nu vooral nog aangegrepen door andere PR-bureau's om stukken te publiceren over thuiswerken, en niet zozeer door bedrijven die thuiswerken al helemaal hebben omarmd - al is dat wel de bedoeling van de Dag.

Desondanks kunt u zelf ook meedoen door gewoon een dagje niet naar kantoor te gaan. Als thuiswerken in uw organisatie nog niet is doorgedrongen, wijs uw baas dan op de voordelen. Sta er ook eens bij stil hoeveel CO2-uitstoot u bespaart door niet te forenzen, of probeer uw productiviteit van de afgelopen twee jaar eens te vergelijken met die van daarvoor. Grote kans dat die er helemaal niet op is achteruitgegaan!

Meer informatie over deze Dag is te vinden op de website van Webmastery.

Wens iemand een Fijne Dag van de Thuiswerker!
Verwante Dagen

Dag van de Ondernemer
17 november
Een eigen zaak hebben is kei- en keihard werken. Tegenover de vrijheid, de belastingvoordelen en de trots staat een onzeker bestaan, een angst dat je aan het eind van de maand niet genoeg geld hebt verdiend om de hypotheek te betalen, en administratieve ruzies met klanten die niet betalen.

Dag van de Rotterdamse Hospitality
8 maart
De Dag van de Rotterdamse Hospitality is een vakbeurs voor iedereen met interesse in deze duur-klinkende sector, die eigenlijk vooral gaat over de horeca en front office.

Dag van de Planner
3 maart
Juist in deze tijden van ongekende personeelstekorten is een goede planner van levensbelang voor organisaties. Zonder hen lopen de roosters compleet in de soep en rijden de treinen niet, komen de monteurs niet opdagen om de reparaties uit te voeren en komen de vrachtwagens niet op het juiste moment op de juiste bestemming.

16
maart

16 mrt

Eerdere edities:
In 2022: 16 maart
Deze site gebruikt Cookies.