21 mei

Nationale Horecadag

21 mei - 206 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 13 mei 21:44


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De horeca is per definitie een gebied waar u gewoon langs kunt komen, maar op 21 mei gooien de hotels, restaurants en cafés er nog een schepje bovenop. Dan is het namelijk de Nationale Horecadag, waarbij u als klant gast niet alleen op het terras of aan de toog kunt zitten, maar ook een letterlijk kijkje in de keuken kunt nemen.

De Nationale Horecadag is in het leven geroepen door de Koninklijke Horeca Nederland en de Stichting Vakbekwaamheid Horeca, twee belangenorganisaties die trots zijn op hun werk. Daarom organiseren zij een Dag waarop de hele sector niet alleen drankjes hoeft rond te brengen, maar ook trots mag vertellen over wat zij doen. Ook is het mogelijk om te kijken bij groothandels of andere leveranciers. Er is een hashtag te volgen, #WijZijnDeHoreca.

Alle informatie is ook te vinden op www.nationalehorecadag.nl.

Wens iemand een Fijne Nationale Horecadag!
Verwante Dagen

Dag van de Financial
26 juni
Als u warm wordt van termen als 'disruptive economy',  bio-based goederen, het verschil tussen de lineaire en de circulaire economie, dan zit u op 26 juni goed op de Dag van de Financial.

Landelijke Econometristendag
7 februari
Als vrouwen, (Afrikaanse) kinderen, ouderen, roodharigen en landschappen een eigen Dag krijgen, waarom zouden econometristen er dan geen mogen krijgen?

Dag van de ZZP'er
6 april
De zzp'er is de motor van de economie. Flexwerkers geven de zekerheid en stabiliteit van een vast inkomen op voor vrijheid en avontuur and belastingvoordeel, en die flexibiliteit maakt hen een belangrijke motor van de economie.

21
mei

21 mei

Deze site gebruikt Cookies.