15 april

Nationale Horecadag

LET OP: deze Dag is in 2020 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2020 versie van deze Dag.
15 april 2020 - 427 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 januari 10:58


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De horeca is per definitie een gebied waar u gewoon langs kunt komen, maar op 15 april gooien de hotels, restaurants en cafés er nog een schepje bovenop. Dan is het namelijk de Nationale Horecadag, waarbij u als klant gast niet alleen op het terras of aan de toog kunt zitten, maar ook een letterlijk kijkje in de keuken kunt nemen.

De Nationale Horecadag is in het leven geroepen door de Koninklijke Horeca Nederland en de Stichting Vakbekwaamheid Horeca, twee belangenorganisaties die trots zijn op hun werk. Daarom organiseren zij een Dag waarop de hele sector niet alleen drankjes hoeft rond te brengen, maar ook trots mag vertellen over wat zij doen. Ook is het mogelijk om te kijken bij groothandels of andere leveranciers. Er is een hashtag te volgen, #WijZijnDeHoreca.

Alle informatie is ook te vinden op www.nationalehorecadag.nl.

Wens iemand een Fijne Nationale Horecadag!
Verwante Dagen

Dag van het Werkplezier
13 november
Zeg eens eerlijk, springt u iedere maandag weer vol goede moed uit bed, met veel zin om naar uw werk te gaan? Mag u uw collega's eigenlijk wel, of ontneemt die vervelende baas met een calimerocomplex u de motivatie voor uw arbeid?

Internationale Dag van de Post
9 oktober
Post krijgen is leuk! Ansichtkaarten, blauwe belastingenveloppen, gas-, water-, licht-, internet, telefoon, TV-rekeningen... Wie krijgt ze niet graag? In een tijd van constante progressie in technologie krijgt de post het zwaarder elke dag.

Dag van de HR-professional
16 maart
Grote kans dat u in het afgelopen jaar compleet bent vergeten dat er ergens in uw bedrijf een hr-medewerker rondloopt. Wie heeft ze eigenlijk nodig, nu tijdens thuiswerken-vanwege-covid?

15
april

15 apr

Eerdere edities:
In 2020: 15 april
In 2019: 21 mei
Deze site gebruikt Cookies.