21 mei

Nationale Horecadag

21 mei - 146 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 13 mei 21:44


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De horeca is per definitie een gebied waar u gewoon langs kunt komen, maar op 21 mei gooien de hotels, restaurants en cafés er nog een schepje bovenop. Dan is het namelijk de Nationale Horecadag, waarbij u als klant gast niet alleen op het terras of aan de toog kunt zitten, maar ook een letterlijk kijkje in de keuken kunt nemen.

De Nationale Horecadag is in het leven geroepen door de Koninklijke Horeca Nederland en de Stichting Vakbekwaamheid Horeca, twee belangenorganisaties die trots zijn op hun werk. Daarom organiseren zij een Dag waarop de hele sector niet alleen drankjes hoeft rond te brengen, maar ook trots mag vertellen over wat zij doen. Ook is het mogelijk om te kijken bij groothandels of andere leveranciers. Er is een hashtag te volgen, #WijZijnDeHoreca.

Alle informatie is ook te vinden op www.nationalehorecadag.nl.

Wens iemand een Fijne Nationale Horecadag!
Verwante Dagen

Nationale Secretaressedag
18 april
De Nationale Secretaressedag is onverminderd één van de meest populaire Dagen van het jaar. Met veel media-aandacht heeft dit evenement een groot gevolg gekregen.

Dag van de Openbare Ruimte(2)
3 oktober
De Dag van de Openbare Ruimte is een beurs over, u raadt het, de openbare ruimte. Bibliotheken, parken, zwembaden en zo, maar ook zaken als beveiliging van die ruimten, of hoe je die zo groen mogelijk in kunt richten.

Dag van de Standbouwer
3 december
Als u naar een concert gaat is het de bedoeling dat u zich verwondert over de kunde van de artiesten, de mooie muziek, de fijne sfeer, en het veel te dure bier in plastic bekers.

Deze site gebruikt Cookies.