15 april

Nationale Horecadag

15 april - 79 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 januari 10:58


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De horeca is per definitie een gebied waar u gewoon langs kunt komen, maar op 15 april gooien de hotels, restaurants en cafés er nog een schepje bovenop. Dan is het namelijk de Nationale Horecadag, waarbij u als klant gast niet alleen op het terras of aan de toog kunt zitten, maar ook een letterlijk kijkje in de keuken kunt nemen.

De Nationale Horecadag is in het leven geroepen door de Koninklijke Horeca Nederland en de Stichting Vakbekwaamheid Horeca, twee belangenorganisaties die trots zijn op hun werk. Daarom organiseren zij een Dag waarop de hele sector niet alleen drankjes hoeft rond te brengen, maar ook trots mag vertellen over wat zij doen. Ook is het mogelijk om te kijken bij groothandels of andere leveranciers. Er is een hashtag te volgen, #WijZijnDeHoreca.

Alle informatie is ook te vinden op www.nationalehorecadag.nl.

Wens iemand een Fijne Nationale Horecadag!
Verwante Dagen

Dag van de BHV
2 november
Ook op het FijneDagVan-hoofdkwartier hechten we veel waarde aan veiligheid. Niet alleen is de veiligheidshelm een verplicht onderdeel van de dresscode, er is ook een BHV'er in ons pand aanwezig.

Internationale Dag van Veiligheid op het Werk
28 april
De International Labour Organisation (ILO) roept sinds 2005 28 april uit tot Internationale Dag van Veiligheid op het Werk, onder de Engelse naam bekend als World Day for Safety and Health at Work.

Dag van de ZZP'er
4 april
De zzp'er is de motor van de economie. Flexwerkers geven de zekerheid en stabiliteit van een vast inkomen op voor vrijheid en avontuur and belastingvoordeel, en die flexibiliteit maakt hen een belangrijke motor van de economie.

15
april

15 apr

Eerdere edities:
In 2019: 21 mei
Deze site gebruikt Cookies.