27 mei

Dag van de Uitzendondernemer

27 mei - 42 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 februari 17:49

Dag van de Uitzendondernemer

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Zelf noemt de organisatie de Dag van de Uitzendondernemer "een onmisbaar evenement", maar dat waardeoordeel laten we liever aan u over. Tijdens deze Dag kunt u namelijk workshops organiseren op het gebied van ondernemend uitzenden, en dan met name op de arbeidsmarkt. Of u écht niet zonder dat evenement kunt leven, mag u zelf bepalen, maar feit blijft dat de Dag van de Uitzendondernemer behoorlijk specifiek is.

Organisator 'Pay for People' organiseert op 27 mei deze Dag die speciaal gericht is op het 'klaarmaken van ondernemingen op de groei van de flexibele schil', wat zoveel betekent als 'ga meer uitzendkrachten aannemen want dat is goedkoper'. Tijdens de Dag leert u in workshops, lezingen en congressen hoe u uitzendkrachten het best in kunt zetten.

Dag van de Uitzendondernemer is voor het eerst gehouden in 2013, maar werd zo enthousiast onthaald dat de Dag nog steeds gehouden wordt, zoals u ook kunt lezen op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Uitzendondernemer!
Verwante Dagen

Dag van de Arbeid
1 mei
Geef het maar toe: Ook u zit vaak genoeg op de klok te kijken tijdens het werk. Die laatste twee uurtjes, die 4-uursdip, daar heeft u soms helemaal geen zin in.

Dag van het Topadvies
18 juni
Gewoon advies, dat kunt u overal krijgen. IMaar topadvies, dat is wel even wat anders. Sterker nog, volgens de organisatie achter de Dag van het Topadvies is adviseren een vak, met 'maatschappelijk ongelooflijke relevantie'.

Dag van de Zeeuwse Visserij
20 juni
Er zijn weinig plekken in Nederland waar je beter kunt vissen dan in Zeeland. De naam van de provincie komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen.

27
mei

27 mei

Eerdere edities:
In 2019: 28 maart
In 2018: 29 maart
In 2017: 30 maart
Deze site gebruikt Cookies.