28 maart

Dag van de Uitzendondernemer

28 maart - over 4 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 16 maart 12:28

Dag van de Uitzendondernemer

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Zelf noemt de organisatie de Dag van de Uitzendondernemer "een onmisbaar evenement", maar dat waardeoordeel laten we liever aan u over. Tijdens deze Dag kunt u namelijk workshops organiseren op het gebied van ondernemend uitzenden, en dan met name op de arbeidsmarkt. Of u écht niet zonder dat evenement kunt leven, mag u zelf bepalen, maar feit blijft dat de Dag van de Uitzendondernemer behoorlijk specifiek is.

Organisator 'Pay for People' organiseert op 28 maart deze Dag die speciaal gericht is op het 'klaarmaken van ondernemingen op de groei van de flexibele schil', wat zoveel betekent als 'ga meer uitzendkrachten aannemen want dat is goedkoper'. Tijdens de Dag leert u in workshops, lezingen en congressen hoe u uitzendkrachten het best in kunt zetten.

Dag van de Uitzendondernemer is voor het eerst gehouden in 2013, maar werd zo enthousiast onthaald dat een vervolg niet uit mocht blijven. Deze editie is daar het gevolg van, zoals u ook kunt lezen op deze website.

Verwante Dagen

Dag van het Erfrecht
22 maart
Ben je dood, pakken ze alsnog je geld. Het is bovendien ook nog waanzinnig ingewikkeld om te begrijpen hoe het zit met erfrecht, maar op 22 maart leert u daar alles over, op de Dag van het Erfrecht.

Internationale Dag van Veiligheid op het Werk
28 april
De International Labour Organisation (ILO) roept sinds 2005 28 april uit tot Internationale Dag van Veiligheid op het Werk, onder de Engelse naam bekend als World Day for Safety and Health at Work.

Dag van de Boerin
14 september
'De boer' staat altijd in de schijnwerper als de noest arbeidende agrariër die voor dag en dauw opstaat om de Nederlandse melkplas te vergroten en de veestapel op te hopen.

Deze site gebruikt Cookies.