28 maart

Dag van de Uitzendondernemer

congres28 maart - 53 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:16

Dag van de Uitzendondernemer

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Zelf noemt de organisatie de Dag van de Uitzendondernemer "een onmisbaar evenement", maar dat waardeoordeel laten we liever aan u over. Tijdens deze Dag kunt u namelijk workshops organiseren op het gebied van ondernemend uitzenden, en dan met name op de arbeidsmarkt. Of u écht niet zonder dat evenement kunt leven, mag u zelf bepalen, maar feit blijft dat de Dag van de Uitzendondernemer behoorlijk specifiek is.

Organisator 'Pay for People' organiseert op 28 maart deze Dag die speciaal gericht is op het 'klaarmaken van ondernemingen op de groei van de flexibele schil', wat zoveel betekent als 'ga meer uitzendkrachten aannemen want dat is goedkoper'. Tijdens de Dag leert u in workshops, lezingen en congressen hoe u uitzendkrachten het best in kunt zetten.

Dag van de Uitzendondernemer is voor het eerst gehouden in 2013, maar werd zo enthousiast onthaald dat de Dag nog steeds gehouden wordt, zoals u ook kunt lezen op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Uitzendondernemer!
Verwante Dagen

Nationale Accountantsdag
21 november
Een accountantsdag over signaleren en communiceren. Een echte beursdag om eens flink te netwerken, typisch voor de beroepsgroep van pennenlikkers en Excel-gevorderden die graag met cijfertjes in de weer zijn, maar misschien niet voor Jan-met-de-pet.

Dag van de Flexmedewerker
20 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

Dag van de VVE-Beheerder
7 februari
VVE's hebben macht. Ze beslissen over het lot van soms wel tientallen huizenbezitters in hun omgeving met essentiële zaken als nutsvoorzieningen of het plaatsen van planten.

28
maart

28 mrt

Eerdere edities:
In 2018: 29 maart
In 2017: 30 maart
In 2016: 31 maart
Deze site gebruikt Cookies.