3 oktober

Nationale Kringloopdag

3 oktober - over 92 dagen elke 1e zaterdag van oktober
In 2021 op 2 oktober
Aangepast op 22 november 11:31

Nationale Kringloopdag

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Op de eerste zaterdag van oktober is het de Nationale Kringloopdag in Nederland. Door onze actieve lezers werden we geattendeerd op deze feestelijke open dag van kringloopwinkels.

Meer dan 150 van deze winkels openen de deuren op deze zaterdag ter ere van de Nationale Kringloopdag. Denk aan een hapje, een drankje, een muziekje, en leuke activiteiten. Zie de website voor de deelnemende winkels, en natuurlijk tips om de kringloop rond te maken.

Wens iemand een Fijne Nationale Kringloopdag!
Verwante Dagen

Dag van de ZZP'er
4 april
De zzp'er is de motor van de economie. Flexwerkers geven de zekerheid en stabiliteit van een vast inkomen op voor vrijheid en avontuur and belastingvoordeel, en die flexibiliteit maakt hen een belangrijke motor van de economie.

Dag van de Financial (geannuleerd)
25 juni
Let op: de Dag van de Financial is dit jaar vanwege het coronavirus geannuleerd. Als u warm wordt van termen als 'disruptive economy',  bio-based goederen, het verschil tussen de lineaire en de circulaire economie, dan zit u op $datum goed op de Dag van de Financial.

Dag van de Systeembeheerder
31 juli
Systeembeheerders hebben het zwaar. Vergis u niet. Na jarenlange scholing en ervaring, hele weekenden weggooien om kleine programmaatjes te schrijven op donkere zolders en duizenden bladzijden lezen in handboeken zijn de systeembeheerders vloeiend geworden in HTML, Perl, Java, Python, C, C++ en Unix.

3
oktober

3 okt

Eerdere edities:
In 2019: 5 oktober
In 2018: 6 oktober
In 2017: 7 oktober
Deze site gebruikt Cookies.