9 oktober

Dag van de Supermarkt

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
9 oktober 2018 - 191 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 18 april 16:27

Dag van de Supermarkt

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Helaas is de Dag van de Supermarkt niet voor iedereen bedoeld; slechts supermarktondernemers en -bedrijfsleiders kunnen zich inschrijven voor het (goedkope) programma. De deelnemers kunnen kiezen uit één van de 8 speciale routes langs supermarkten in Nederland, allemaal met een verschillend thema.

Zo zijn er thema's die zich vooral richten op supermarkten met streekproducten of juist op klantgerichtheid. "Na deelname aan de Dag van de Supermarkt bent u weer helemaal op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen", zo vertelt de website.

Een informatieve Dag dus, maar helaas slechts voor de doelgroep bedoeld. Dit jaar wordt de Dag van de Supermarkt alweer voor de 25e keer georganiseerd, ook dit jaar door Focusplaza en DistriFood.

Informatie is te vinden op de website van de Dag.

Verwante Dagen

Landelijke Econometristendag
7 februari
Als vrouwen, (Afrikaanse) kinderen, ouderen, roodharigen en landschappen een eigen Dag krijgen, waarom zouden econometristen er dan geen mogen krijgen?

Dag van de Financial
26 juni
Als u warm wordt van termen als 'disruptive economy',  bio-based goederen, het verschil tussen de lineaire en de circulaire economie, dan zit u op 26 juni goed op de Dag van de Financial.

Internationale Dag van de Post
9 oktober
Post krijgen is leuk! Ansichtkaarten, blauwe belastingenveloppen, gas-, water-, licht-, internet, telefoon, TV-rekeningen... Wie krijgt ze niet graag? In een tijd van constante progressie in technologie krijgt de post het zwaarder elke dag.

9
oktober

9 okt

Deze site gebruikt Cookies.