31 oktober

Dag van de Supermarkt

31 oktober - over 252 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van de Supermarkt

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Helaas is de Dag van de Supermarkt niet voor iedereen bedoeld; slechts supermarktondernemers en -bedrijfsleiders kunnen zich inschrijven voor het (goedkope) programma. De deelnemers kunnen kiezen uit één van de 8 speciale routes langs supermarkten in Nederland, allemaal met een verschillend thema.

Zo zijn er thema's die zich vooral richten op supermarkten met streekproducten of juist op klantgerichtheid. "Na deelname aan de Dag van de Supermarkt bent u weer helemaal op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen", zo vertelt de website.

Een informatieve Dag dus, maar helaas slechts voor de doelgroep bedoeld. Dit jaar wordt de Dag van de Supermarkt alweer voor de 24e keer georganiseerd, ook dit jaar door Focusplaza en DistriFood.

Informatie is te vinden op de website van de Dag.

Verwante Dagen

Dag van de Waardering
2 maart
Ook al is het slechts één dag na Nationale Complimentendag, op 2 maart gaan we gewoon door met het hielen likken en veren in elkaars achterwerk steken.

Dag van de Verkoper
27 augustus
VERKOPEN! Dat moeten we! Of, zoals de spreuk van de Dag Van De Verkoper zegt: "Geen gelul VERKOPEN!" We moeten namelijk meer verkopen, meer geld verdienen, commissies behalen, klanten binnenhalen, kortingen geven zodat er later nóg meer wordt gekocht!

Dag van de Valorisatie
6 juni
Laten we beginnen met u gerust te stellen: Het is totaal geen schande als u niet weet wat valorisatie is. We hebben er op de redactie veel moeite voor moeten doen om een goede definitie te kunnen vinden, maar we denken dat we het goed kunnen verwoorden: Het voor commerciële doeleinden verkopen van universitaire kennis.

31
oktober

31 okt

Komende Dagen
Wereld Denkdag
Wereld Denkdag
22 februari
Wereld Yogadag
Wereld Yogadag
22 februari
Dag van de Academies
Dag van de Academies
23 februari
Deze site gebruikt Cookies.