9 oktober

Dag van de Supermarkt

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
congres9 oktober 2018 - 286 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 18 april 16:27

Dag van de Supermarkt

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Helaas is de Dag van de Supermarkt niet voor iedereen bedoeld; slechts supermarktondernemers en -bedrijfsleiders kunnen zich inschrijven voor het (goedkope) programma. De deelnemers kunnen kiezen uit één van de 8 speciale routes langs supermarkten in Nederland, allemaal met een verschillend thema.

Zo zijn er thema's die zich vooral richten op supermarkten met streekproducten of juist op klantgerichtheid. "Na deelname aan de Dag van de Supermarkt bent u weer helemaal op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen", zo vertelt de website.

Een informatieve Dag dus, maar helaas slechts voor de doelgroep bedoeld. Dit jaar wordt de Dag van de Supermarkt alweer voor de 25e keer georganiseerd, ook dit jaar door Focusplaza en DistriFood.

Informatie is te vinden op de website van de Dag.

Wens iemand een Fijne Dag van de Supermarkt!
Verwante Dagen

Internationale Dag ter Bestrijding van Extreme Armoede
17 oktober
Deze Dag is in het leven geroepen om wereldwijd een vuist te maken tegen armoede. In 1987 is de Dag opgericht en erkend door de Verenigde Naties. Tijdens de bijeenkomsten die er op de Dag worden georganiseerd, komen duizenden mensen samen tijdens protestmarsen en demonstraties.

Dag van de Payroll-professional
10 oktober
U mag uw baas dan wel dankbaar zijn voor dat riante salaris, maar het is niet de ceo of de manager die zorgt dat het geld aan het eind van de maand naar uw bankrekening wordt overgemaakt.

Dag van de Coach
6 juni
De Dag van de Coach heeft niets te maken met sport, maar is een congresdag waarop diverse managementcoaches spreken over hun werk: Het effectief coachen van een werkomgeving.

9
oktober

9 okt

Eerdere edities:
In 2018: 9 oktober
In 2017: 31 oktober
In 2015: 28 oktober
Deze site gebruikt Cookies.