2 oktober

Dag van de Openbare Ruimte

aandacht2 oktober - 12 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 12 april 12:04

Dag van de Openbare Ruimte

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Openbare Ruimte is een beurs over, u raadt het, de openbare ruimte. Bibliotheken, parken, zwembaden en zo, maar ook zaken als beveiliging van die ruimten, of hoe je die zo groen mogelijk in kunt richten. Hartstikke boeiend dus voor professionals die in de openbaarheid werken dus, maar wellicht voor de leek niet zo heel interessant. De Dag krijgt desondanks veel media-aandacht.

Voor informatie over deze Dag van de Openbare Ruimte kijkt u op www.dagvandeopenbareruimte.nl. Staat precies op waar en hoe laat en zo. Daar ziet u ook wie er allemaal gaat presenteren. De Dag is zo populair dat die twee dagen duurt.

Wens iemand een Fijne Dag van de Openbare Ruimte!
Verwante Dagen

Dag van de Openbare Ruimte(2)
3 oktober
De Dag van de Openbare Ruimte is een beurs over, u raadt het, de openbare ruimte. Bibliotheken, parken, zwembaden en zo, maar ook zaken als beveiliging van die ruimten, of hoe je die zo groen mogelijk in kunt richten.

Dag van de Mobiliteit
11 april
Het is nooit leuk te ontdekken dat u misschien wel in een sleur zit. Iedere dag op dezelfde tijd op, dezelfde route naar hetzelfde doffe kantoorgebouw om hetzelfde werk met dezelfde collega's te doen.

Dag van de Bouw
15 juni
De Dag van de Bouw is een jaarlijks terugkerende open dag, waarbij het publiek eens een kijkje kan nemen achter de schermen van bouwprojecten. Aannemers en bouwbedrijven stellen op deze Dag, die op een zaterdag van mei of juni wordt gehouden, hun mooiste of ingewikkeldste bouwwerken open aan omwonenden, passanten, bewoners en/of gebruikers (bijvoorbeeld bij een school, ziekenhuis of nieuwe weg).

2
oktober

2 okt

Eerdere edities:
In 2018: 26 september
In 2017: 27 september
In 2014: 8 oktober
Deze site gebruikt Cookies.