2 oktober

Dag van de Openbare Ruimte

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
aandacht2 oktober 2019 - 140 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 12 april 12:04

Dag van de Openbare Ruimte

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Openbare Ruimte is een beurs over, u raadt het, de openbare ruimte. Bibliotheken, parken, zwembaden en zo, maar ook zaken als beveiliging van die ruimten, of hoe je die zo groen mogelijk in kunt richten. Hartstikke boeiend dus voor professionals die in de openbaarheid werken dus, maar wellicht voor de leek niet zo heel interessant. De Dag krijgt desondanks veel media-aandacht.

Voor informatie over deze Dag van de Openbare Ruimte kijkt u op www.dagvandeopenbareruimte.nl. Staat precies op waar en hoe laat en zo. Daar ziet u ook wie er allemaal gaat presenteren. De Dag is zo populair dat die twee dagen duurt.

Wens iemand een Fijne Dag van de Openbare Ruimte!
Verwante Dagen

Dag van de Coach
4 juni
De Dag van de Coach heeft niets te maken met sport, maar is een congresdag waarop diverse managementcoaches spreken over hun werk: Het effectief coachen van een werkomgeving.

Dag van de Projectontwikkeling
16 april
De Dag van de Projectontwikkeling is hét trefpunt voor bestuurders en vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.

Dag van de BHV
2 november
Ook op het FijneDagVan-hoofdkwartier hechten we veel waarde aan veiligheid. Niet alleen is de veiligheidshelm een verplicht onderdeel van de dresscode, er is ook een BHV'er in ons pand aanwezig.

2
oktober

2 okt

Eerdere edities:
In 2019: 2 oktober
In 2018: 26 september
In 2017: 27 september
Deze site gebruikt Cookies.