17 mei

Dag van de Projectontwikkeling

17 mei - 10 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 13 mei 17:00

Dag van de Projectontwikkeling

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Projectontwikkeling is hét trefpunt voor bestuurders en vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken. Op 17 mei organiseert de NEPROM (de branchevereniging van projectontwikkelaars) samen met diverse partners de zevende editie van de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch. Dat is vooral een congres met workshops, lezingen, en borrels voor mensen die in de projectontwikkeling zitten.

Meer informatie is onder andere op deze website te vinden.

Verwante Dagen

Dag van de Omgevingswet
1 oktober
Het is u misschien ontgaan, maar de omgevingswet is er bijna doorheen bij de hoge heren in Den Haag. Dat planologisch plan zorgt er uiteindelijk voor dat het makkelijker wordt voor gemeente om hun gebied in te delen.

Dag van de Oppervlaktetechnologie
1 november
"De vraag naar geavanceerde oppervlaktetechnieken wordt net zoals de verantwoordelijkheid voor de applicateur steeds groter en de verwachtingen aan de coating steeds hoger.

Dag van de Financial
8 oktober
Als u warm wordt van termen als 'disruptive economy',  bio-based goederen, het verschil tussen de lineaire en de circulaire economie, dan zit u op 8 oktober goed op de Dag van de Financial.

Deze site gebruikt Cookies.