17 mei

Dag van de Projectontwikkeling

17 mei - 90 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 13 mei 17:00

Dag van de Projectontwikkeling

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Projectontwikkeling is hét trefpunt voor bestuurders en vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken. Op 17 mei organiseert de NEPROM (de branchevereniging van projectontwikkelaars) samen met diverse partners de zevende editie van de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch. Dat is vooral een congres met workshops, lezingen, en borrels voor mensen die in de projectontwikkeling zitten.

Meer informatie is onder andere op deze website te vinden.

Verwante Dagen

Dag van het Familiebedrijf
11 november
De Dag van het Familiebedrijf is een Dag die is georganiseerd door de ABN Amro en Berk (een accountantskantoor). Familiebedrijven staan vaak voor stabiliteit en zijn financiëel vaak erg gunstig.

Dag van de Openbare Ruimte
27 september
De Dag van de Openbare Ruimte is een beurs over, u raadt het, de openbare ruimte. Bibliotheken, parken, zwembaden en zo, maar ook zaken als beveiliging van die ruimten, of hoe je die zo groen mogelijk in kunt richten.

Dag van de Zelfstandige
17 maart
In deze zware economische tijden is een eigen onderneming beginnen niet de meest logische stap. Toch zijn er enkele dappere entrepeneurs die nog steeds gaten in de markt zien, en speciaal voor hen is er de Dag van de Zelfstandige.

Deze site gebruikt Cookies.