17 mei

Dag van de Projectontwikkeling

17 mei - 152 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 13 mei 17:00

Dag van de Projectontwikkeling

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Projectontwikkeling is hét trefpunt voor bestuurders en vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken. Op 17 mei organiseert de NEPROM (de branchevereniging van projectontwikkelaars) samen met diverse partners de zevende editie van de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch. Dat is vooral een congres met workshops, lezingen, en borrels voor mensen die in de projectontwikkeling zitten.

Meer informatie is onder andere op deze website te vinden.

Verwante Dagen

Dag van de Zorgcoördinator
21 november
Dit jaar wordt voor de zesde keer de Dag van de Zorgcoördinator gehouden, en voor we u iets meer over die Dag gaan vertellen willen we u graag eerst uit proberen te leggen wat een zorgcoördinator precies is en doet - dat maakt het iets makkelijker de Dag te begrijpen, denkt u niet?

Dag van de Huismeester
25 april
Als u in een flat of appartementencomplex woont, heeft u waarschijnlijk ook een huismeester. Dat is iemand die het reilen en zeilen van uw gebouw in de gaten houdt.

Dag van het Plattelandstoerisme (2016)
12 februari
[LET OP:] Deze Dag vond plaats in 2016, maar wordt in 2017 helaas niet meer gevierd. Toerisme in de grote stad is uit. Op zoek naar hippe eettentjes in bruisende metropolen is niet meer hip.

Deze site gebruikt Cookies.