24 november

Dag van de Designbescherming

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
24 november 2022 - 127 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 september 17:30


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Designbescherming is volgens de organisator 'voor iedere bedrijfsjurist, advocaat, gemachtigde of adviseur die te maken heeft met de bescherming van productvormgeving.' Wel, onze aandacht heeft het! Designbescherming is ongeveer hetzelfde als het patent- of auteursrecht, maar dan voor (grafische) vormgeving. Want ook vormen, kleuren en andere ontwerpelementen zijn aan intellectueel erfgoed onderhevig.

De Dag van de Designbescherming vindt plaats op 24 november. Het is ons niet helemaal duidelijk wie er achter de organisatie zit, maar het programma wordt deels ingevuld door SDU, een opleidingeninstituut. De Dag is eigenlijk vooral een cursusdag met een aantal sprekers en workshops over het onderwerp van designbescherming. Dat duurt de hele dag en vindt plaats in Amsterdam.

Alle informatie, met name het programma, vindt u op de website van SDU Opleidingen.

Wens iemand een Fijne Dag van de Designbescherming!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden
15 juli
Met een goede opleiding kun je ver komen in het leven. Toch is dat voor lang niet iedereen een gegeven. Hier in het Westen hebben we te maken met een leenstelsel, maar zelfs dat onzalige plan is nog erg effectief vergeleken met wat er voor mensen uit derdewereldlanden vaak mogelijk is.

Dag van de HR-professional
15 maart
Grote kans dat u in de afgelopen jaren compleet bent vergeten dat er ergens in uw bedrijf een hr-medewerker rondloopt. Wie heeft ze eigenlijk nodig, nu tijdens thuiswerken-vanwege-covid?

Internationale Dag van de Gerechtsdeurwaarder
8 juni
Voor de meeste mensen vallen deurwaarders in één categorie als telemarketeers, parkeerwachters en cryptovalutahandelaren: slechte mensen die het vooral gemunt hebben op de zwakken in de samenleving.

24
november

24 nov

Eerdere edities:
In 2022: 24 november
Deze site gebruikt Cookies.