13 juni

Landelijke Buitenspeeldag

13 juni - 186 dagen geleden elke 2e woensdag van juni
In 2019 op 12 juni
Aangepast op 29 december 20:32

Landelijke Buitenspeeldag

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Op woensdagmiddag 14 juni wordt in Nederland de tiende editie van de Landelijke Buitenspeeldag gehouden. Op deze Dag worden kinderen gestimuleerd om buiten te gaan spelen en te sporten. Op de Dag is in heel Nederland tal van activiteiten georganiseerd om de kinderen op Buitenspeeldag te amuseren. In voorgaande jaren staakte kinderprogramma Nickelodeon zelfs hun TV-uitzendingen voor deze Dag. Lekker naar buiten is ook hun devies.

Wij vinden het in ieder geval een goed initiatief en zullen dan ook onze computers eens boycotten en buiten de dag voortzetten. Want eigenlijk moet deze Dag ook voor volwassenen zijn. Nu maar hopen dat het mooi weer wordt...

www.buitenspeeldag.nl is de officiële website.

Verwante Dagen

Lelijke Truiendag
19 januari
Wij krijgen wel eens de vraag of iedereen een Dag uit kan roepen. Daarop antwoorden wij eerlijk dat dat kan. En het gebeurt ook wel eens. Deze Lelijke Truiendag is begonnen met een facebookpagina door twee individuen die erkenning kreeg in de radio-uitzending van 3FM.

Wereld Vrolijkheidsdag
20 maart
Op 28 juni 2012 hebben de Verenigde Naties besloten dat het allemaal wel eens wat vrolijker mag. Op 20 maart elk jaar willen we dan ook geen enkel chagrijnig gezicht zien, want het is Wereld Vrolijkheidsdag.

Internationale Praat Als Een Piraatdag
19 september
Arrr an' avast! Ieder jaar op 19 september is het Praat Als Een Piraatdag! Deze niet al te serieuze Dag komt - uiteraard - uit Amerika. De Dag is opgericht omdat het praten als een piraat gewoon heel vermakelijk is.

Deze site gebruikt Cookies.