16 november

Dag van de Ondernemer

16 november - 30 dagen geleden elke 3e vrijdag van november
In 2019 op 15 november
Aangepast op 16 november 10:08


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Een eigen zaak hebben is kei- en keihard werken. Tegenover de vrijheid, de belastingvoordelen en de trots staat een onzeker bestaan, een angst dat je aan het eind van de maand niet genoeg geld hebt verdiend om de hypotheek te betalen, en administratieve ruzies met klanten die niet betalen. Ondernemers zijn echter het hart van het midden- en kleinbedrijf en verdienen best een extra schouderklopje, en dat krijgen ze op 16 november. Het is dan namelijk de Dag van de Ondernemer.

De Dag van de Ondernemer is in het leven geroepen door MKB-Nederland, de belangenorganisatie voor middelgrote en kleine ondernemers. Zij organiseren in verschillende Nederlandse gemeentes activiteiten waar ondernemers bijvoorbeeld gratis bijspijkersessies kunnen krijgen, of advies over belastingen, of kortingen op kantoorinboedel. De Dag wordt iedere derde vrijdag van november gehouden.

Eigenlijk is er te veel te doen om hier op te schrijven. U kunt beter kijken op www.dagvandeondernemer.nl voor het volledige programma.

Verwante Dagen

Dag van het Familiebedrijf
2 oktober
De Dag van het Familiebedrijf is een Dag die is georganiseerd door de ABN Amro en Berk (een accountantskantoor). Familiebedrijven staan vaak voor stabiliteit en zijn financiëel vaak erg gunstig.

Dag van de Waardering
2 maart
Ook al is het slechts één dag na Nationale Complimentendag, op 2 maart gaan we gewoon door met het hielen likken en veren in elkaars achterwerk steken.

Nationale Secretaressedag
19 april
De Nationale Secretaressedag is onverminderd één van de meest populaire Dagen van het jaar. Met veel media-aandacht heeft dit evenement van Secretary Management Institute een groot gevolg gekregen.

16
november

16 nov

Deze site gebruikt Cookies.