25 april

Dag van de Ondernemende Student

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
25 april 2019 - 273 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 25 april 11:37

Dag van de Ondernemende Student

Categorie:
140-gradhat Onderwijs

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Studenten hebben nog wel eens het imago luie zuipschuiten te zijn. De hele dag uitslapen, twee uurtjes met je brakke kop in de collegebanken en dan weer de kroeg in. Maar net zoals deze weinig actieve jongeren er zijn heb je ook steengoede, welwillende jonge ondernemers. Die beginnen hun eigen startupjes tussen de lessen door, die besteden hun pauzes aan inventaris en webshops en facturen. Die drukke baasjes staan centraal op 25 april, de Dag van de Ondernemende Student.

De Dag van de Ondernemende Student is een initiatief van de Hanzehogeschool in Groningen. Daar wordt op deze Dag een waar festival geweid aan studenten die 'geïnspireerd willen worden over ondernemerschap.' Tijdens het festival, compleet met muziek en foodtrucks, leren deze potentiële captains of industry al vroeg alles over ondernemen en wat daarbij komt kijken. Tijdens de Dag kunnen zij leren hoe ze dat moeten doen, hoe ze dat kunnen combineren met school, en hoe ze er rijk mee kunnen worden. Tijdens de Dag wordt ook de Rabo Ondernemersprijs uitgereikt.

Informatie over deze Dag, inclusief het programma, is te vinden op de website van de Hanzeschool.

Wens iemand een Fijne Dag van de Ondernemende Student!
Verwante Dagen

Dag van het Zwemonderwijs
20 april
Zwemmen is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt. Een ongetraind persoon zinkt als een baksteen als hij nog nooit in contact is gekomen met water.

Dag van de Filosofie
4 april
30 maart is het tijd om eens lekker filosofisch te gaan neuzelen over de zin van het lezen en dat soort dingen, die we normaal vooral bespreken na het nuttigen van enkele geestverruimende middelen.

Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur
17 januari
De Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur is een studiedag voor voortgezet-onderwijsdocenten Nederlands, klassieke en moderne vreemde talen en CKV. Op deze Dag komen zij bijeen om samen te discussiëren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

25
april

25 apr

Eerdere edities:
In 2019: 25 april
Komende Dagen
Wereld Douanedag
Wereld Douanedag
26 januari
Deze site gebruikt Cookies.