20 september

Dag van de Landbouw (geannuleerd)

20 september - 35 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 16 augustus 14:51

Dag van de Landbouw (geannuleerd)

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

Let op: de Dag van de Landbouw is dit jaar vanwege het coronavirus geannuleerd. De organisatie denkt nog na over een alternatief.

Over de landbouw hebben we het afgelopen jaar veel gehoord. Misschien wel iets té veel. Maar dat is Nederland, waar de boeren nu eenmaal snel op hun teentjes getrapt zijn en al snel willen rellen tegen alles en iedereen. In België gaat het er vooralsnog normaler aan. Daar vindt op 20 september de Dag van de Landbouw plaats, om te laten zien wat er in Vlaanderen en Wallonië allemaal wordt gedaan op het gebied van argarisch werken.

De Dag van de Landbouw is een nationaal evenement waarop honderden boerderijen hun (stal)deuren opengooien voor het publiek. U kunt dan kijken wat een boer precies doet, want een landbouwbedrijf doet altijd méér dan u zou denken. Zo worden niet alleen aardappelen gepoot, maar ook bijvoorbeeld hop verbouwd voor bier, of worden er velden met kerstbomen aangelegd.

Alle informatie is te vinden op www.dagvandelandbouw.be.

Wens iemand een Fijne Dag van de Landbouw (geannuleerd)!
Verwante Dagen

Nationale Kringloopdag
3 oktober
Op de eerste zaterdag van oktober is het de Nationale Kringloopdag in Nederland. Door onze actieve lezers werden we geattendeerd op deze feestelijke open dag van kringloopwinkels.

Dag van de Projectontwikkeling
16 april
De Dag van de Projectontwikkeling is hét trefpunt voor bestuurders en vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.

Dag van de Arbeid
1 mei
Geef het maar toe: Ook u zit vaak genoeg op de klok te kijken tijdens het werk. Die laatste twee uurtjes, die 4-uursdip, daar heeft u soms helemaal geen zin in.

20
september

20 sep

Eerdere edities:
In 2019: 15 september
In 2018: 16 september
In 2017: 17 september
Deze site gebruikt Cookies.