1 juni

Dag van de Financiële Vrijheid

1 juni - 140 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 31 mei 21:14


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Eén ding willen we allemaal: vrij zijn. En dat lukt, heel banaal, toch het beste als je heel veel geld hebt. Op 1 juni staat radiozender New Business Radio stil bij precies dat onderwerp: hoe raak je zo snel mogelijk financieel vrij?

Tijdens de Dag houdt de zender een marathonuitzending, tussen 16.00 en 20.00, rondom dat onderwerp. De De presentator gaat al die tijd met verschillende hoge piefen en beleggers in gesprek over financiële vrijheid, al is de precieze programmering nog niet bekend. Informatie is onder andere hier te vinden.

Wens iemand een Fijne Dag van de Financiële Vrijheid!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Micro- en Klein Bedrijf
27 juni
Grote multinationals mogen dan wel constant in de belangstelling staan, maar de échte motor van de economie zijn kleine en middelgrote bedrijven. Samen vormen die wereldwijd 90% van het bedrijfsleven, en gemiddeld zijn ze goed voor zo'n 60 tot 70% van de werkgelegenheid en meer dan de helft van het BNP.

Nationale Kringloopdag
2 oktober
Op de eerste zaterdag van oktober is het de Nationale Kringloopdag in Nederland. Door onze actieve lezers werden we geattendeerd op deze feestelijke open dag van kringloopwinkels.

Dag van de Heftruckchauffeur
8 mei
Neemt u het maar aan van een niet nader te noemen FijneDagVan-redacteur die in zijn studententijd regelmatig rondreed door magazijnen: heftruckchauffeurs zijn een essentieel onderdeel van de economie!

1
juni

1 jun

Komende Dagen
Antillendag
Antillendag
21 oktober
Deze site gebruikt Cookies.