1 juni

Dag van de Financiële Vrijheid

1 juni - 15 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 31 mei 21:14


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Eén ding willen we allemaal: vrij zijn. En dat lukt, heel banaal, toch het beste als je heel veel geld hebt. Op 1 juni staat radiozender New Business Radio stil bij precies dat onderwerp: hoe raak je zo snel mogelijk financieel vrij?

Tijdens de Dag houdt de zender een marathonuitzending, tussen 16.00 en 20.00, rondom dat onderwerp. De De presentator gaat al die tijd met verschillende hoge piefen en beleggers in gesprek over financiële vrijheid, al is de precieze programmering nog niet bekend. Informatie is onder andere hier te vinden.

Wens iemand een Fijne Dag van de Financiële Vrijheid!
Verwante Dagen

Dag van de Munt
19 juni
De Dag van de Munt vindt ieder jaar plaats op de derde zaterdag in juni in het gebouw van De Koninklijke Nederlandse Munt (KNM). De KNM produceert sinds 1567 de officiële Nederlandse munt - daarmee is het ook één van de oudste bedrijven van Nederland.

Dag van de Flexmedewerker
17 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

Wereld Bespaardag
31 oktober
Wereld Bespaardag is ieder jaar op $datum om eens goed op die knip te gaan zitten, maar ook financiële zekerheid te creëren. Niet alleen als individu, maar ook als samenleving.

Deze site gebruikt Cookies.