4 april

Landelijke Dag Erfelijke Hartaandoeningen

4 april - 63 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 februari 17:54

Landelijke Dag Erfelijke Hartaandoeningen

Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Op 4 april organiseert Harteraad samen met het MUMC+ de Landelijke dag erfelijke hartaandoeningen. De dag vindt plaats in de Auberge De Rousche in Heerlen. Patiënten en hun familieleden vernemen deze dag de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van erfelijke hartritmestoornissen en hartspierziekten. Tevens is het programma interessant voor huisartsen.

Gastspreker is dit jaar de Vlaamse comedy- en televisiemaker Lieven Scheire, bekend van het tv-programma Proefkonijnen. Meer informatie vindt u op de website van Harteraad.

Wens iemand een Fijne Landelijke Dag Erfelijke Hartaandoeningen!
Verwante Dagen

Wereld Prematuurdag
17 november
Deze Dag is voor kinderen die te vroeg geboren worden. Dat zijn er volgens wikipedia zo'n 15 miljoen per jaar. En die mogen dan ook best een Dag hebben, en wel 17 november.

Wereld Kinderkankerdag
15 februari
15 februari is Wereld Kinderkankerdag, een Dag die speciaal bedoeld is voor kinderen die getroffen wordt door die vreselijke ziekte. Kanker is al erg, maar bij kinderen helemaal.

Internationale Dag van de Handhygiëne
5 mei
Na het poepen en plassen, altijd handen wassen!" luidt het eeuwenoude credo waarmee moeders ons vroeger al behoedde voor enge ziektes die voort konden komen uit slechte handhygiëne.

4
april

4 apr

Eerdere edities:
In 2019: 6 april
Deze site gebruikt Cookies.