30 november

Internationale Dag tegen het gebruik van Chemische Wapens

30 november - over 58 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 1 januari 12:05


Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

De Day of Remembrance for all Victims of Chemical Warfare is ieder jaar op 30 november. Op deze Dag worden slachtoffers van Chemische Wapens herdacht. Daarnaast wordt ingezet op het verminderen van het gebruik van Chemische Wapens, om zo vrede en veiligheid in onze samenleving te bewaren. Voorheen was de Dag in april, zo rond de datum van de Chemische Wapen-conferentie, maar 30 november vinden ze heden ten dagen blijkbaar toch passender.

Wens iemand een Fijne Internationale Dag tegen het gebruik van Chemische Wapens!
Verwante Dagen

Dag van de Stilte
30 oktober
Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging. Op de laatste zondag in oktober, als de wintertijd in gaat, eren we deze universele stilte.

Wereld Kwaliteitsdag
10 november
De Dag van Kwaliteit, uitgeroepen door de Verenigde Naties in 1990, streeft maar naar 1 ding: Quality. Op $datum doen we er dus alles aan om een Kwalitatief Uitermate Superdag (KUS) te hebben.

Dag van de Vrijmetselarij
10 september
Iedereen die na het lezen van een Dan Brown-boek de Vrijmetselaars nog steeds aan de illustere Illuminatie linkt moet $datum echt even vrijhouden om naar de Dag van de Vrijmetselarij te komen.

30
november

30 nov

Deze site gebruikt Cookies.