27 november

Dag van Verkeer en Mobiliteit

vakbeurs27 november - over 191 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 26 april 12:46

Dag van Verkeer en Mobiliteit

Categorie:
150-sailboat Verkeer

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van Verkeer en Mobiliteit is een nationale beurs waarbij allerlei belangengroepen komen die met verkeer te maken hebben; aanbieders van verkeersproducten, verkeersadviesbureau's "en andere gesprekspartners op mobiliteitsgebied". Tijdens de Dag zijn er uiteraard workshops, en lezingen die bestaan uit praktijkgerichte presentaties door opdrachtgevers. Een Dag dus, die bedoeld is voor mensen die beroepsmatig bezig zijn met verkeer en mobiliteit. Mooier nog, de Dag is volledig gratis! Meldt u dus snel aan!

Informatie over deze Dag, inclusief een impressie van vorig jaar, kunt u op www.dagvanverkeerenmobiliteit.nl vinden.

Wens iemand een Fijne Dag van Verkeer en Mobiliteit!
Verwante Dagen

Dag van de Busreiziger
12 maart
De bus is nou niet bepaald het meest aantrekkelijke openbaar-vervoersmiddel: groot, log, langzaam, rammelig... Geef ons maar een hogesnelheidslijn of een goed metrostelsel.

Dag van de Lightrail
23 januari
Quizvraagje: Wat is een lightrail? A: Een verlicht stuk vangrail B: Nieuwe makreel, maar dan 'light', zonder suikers C: Een ultralichte trein op electriciteit Het kostte ons ook wat moeite om het uit te zoeken, maar we kunnen u zeggen dat het antwoord C is.

Dag van de Maximumsnelheid
5 maart
Het is soms heel verleidelijk om dat gaspedaal nét iets harder in te trappen dan u zou willen, maar te snel rijden is levensgevaarlijk, slecht voor het milieu én vervelend voor omwonenden.

27
november

27 nov

Eerdere edities:
In 2016: 23 november
In 2014: 26 november
In 2013: 28 november
Deze site gebruikt Cookies.