27 november

Dag van Verkeer en Mobiliteit

27 november - over 283 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 24 november 16:45

Dag van Verkeer en Mobiliteit

Categorie:
150-sailboat Verkeer

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van Verkeer en Mobiliteit is een nationale beurs waarbij allerlei belangengroepen komen die met verkeer te maken hebben; aanbieders van verkeersproducten, verkeersadviesbureau's "en andere gesprekspartners op mobiliteitsgebied". Tijdens de Dag zijn er uiteraard workshops, en lezingen die bestaan uit praktijkgerichte presentaties door opdrachtgevers. Een Dag dus, die bedoeld is voor mensen die beroepsmatig bezig zijn met verkeer en mobiliteit. Mooier nog, de Dag is volledig gratis! Meldt u dus snel aan!

Informatie over deze Dag, inclusief een impressie van vorig jaar, kunt u op www.dagvanverkeerenmobiliteit.nl vinden.

Wens iemand een Fijne Dag van Verkeer en Mobiliteit!
Verwante Dagen

Internationale Dag ter Herdenking van Verkeersslachtoffers
15 november
Links, rechts, dan nog een keer links, zo leerden wij vroeger oversteken. Hartstikke veilig, en alleen oversteken als het licht groen is. Nederland is een bijzonder veilig land wat verkeer betreft.

Keverdag
12 juli
Let goed op! U denkt natuurlijk bij een Keverdag aan lieveheersbeestjes, torren en mestkevers. Maar als u goed heeft opgelet is het onderwerp toch echt verkeer!

Dag van de Maximumsnelheid
5 maart
Het is soms heel verleidelijk om dat gaspedaal nét iets harder in te trappen dan u zou willen, maar te snel rijden is levensgevaarlijk, slecht voor het milieu én vervelend voor omwonenden.

27
november

27 nov

Eerdere edities:
In 2019: 27 november
In 2016: 23 november
In 2014: 26 november
Deze site gebruikt Cookies.