27 november

Dag van Verkeer en Mobiliteit

27 november - over 238 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 24 november 16:45

Dag van Verkeer en Mobiliteit

Categorie:
150-sailboat Verkeer

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van Verkeer en Mobiliteit is een nationale beurs waarbij allerlei belangengroepen komen die met verkeer te maken hebben; aanbieders van verkeersproducten, verkeersadviesbureau's "en andere gesprekspartners op mobiliteitsgebied". Tijdens de Dag zijn er uiteraard workshops, en lezingen die bestaan uit praktijkgerichte presentaties door opdrachtgevers. Een Dag dus, die bedoeld is voor mensen die beroepsmatig bezig zijn met verkeer en mobiliteit. Mooier nog, de Dag is volledig gratis! Meldt u dus snel aan!

Informatie over deze Dag, inclusief een impressie van vorig jaar, kunt u op www.dagvanverkeerenmobiliteit.nl vinden.

Wens iemand een Fijne Dag van Verkeer en Mobiliteit!
Verwante Dagen

Dag van de Binnenvaart
6 juni
Nederland, waterland. Onze perfecte ligging aan de Noordzee, onze grote rivieren die Europa in en uit gaan en onze gigantische haven maken ons kleine landje een massale hub voor watertransport.

Dag van de Vrachtwagenchauffeur
10 december
Zonder vrachtwagenschauffeurs stort de wereld in. Niet overdreven. De supermarkten? Binnen een dag niks meer in huis. Tankstations? Zeg maar dag tegen uw mobiliteit.

Internationale Dag ter Herdenking van Verkeersslachtoffers
15 november
Links, rechts, dan nog een keer links, zo leerden wij vroeger oversteken. Hartstikke veilig, en alleen oversteken als het licht groen is. Nederland is een bijzonder veilig land wat verkeer betreft.

27
november

27 nov

Eerdere edities:
In 2019: 27 november
In 2016: 23 november
In 2014: 26 november
Deze site gebruikt Cookies.