23 november

Dag van Verkeer en Mobiliteit

LET OP: deze Dag is in 2016 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2016 versie van deze Dag.
23 november 2016 - 851 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 24 oktober 16:34

Dag van Verkeer en Mobiliteit

Categorie:
136-tractor Verkeer

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van Verkeer en Mobiliteit is een nationale beurs waarbij allerlei belangengroepen komen die met verkeer te maken hebben; aanbieders van verkeersproducten, verkeersadviesbureau's "en andere gesprekspartners op mobiliteitsgebied". Tijdens de Dag zijn er uiteraard workshops, en lezingen die bestaan uit praktijkgerichte presentaties door opdrachtgevers. Een Dag dus, die bedoeld is voor mensen die beroepsmatig bezig zijn met verkeer en mobiliteit. Mooier nog, de Dag is volledig gratis! Meldt u dus snel aan!

Informatie over deze Dag, inclusief een impressie van vorig jaar, kunt uop www.dagvanverkeerenmobiliteit.nl vinden.

Verwante Dagen

Dag van de Busreiziger
12 maart
De bus is nou niet bepaald het meest aantrekkelijke openbaar-vervoersmiddel: groot, log, langzaam, rammelig... Geef ons maar een hogesnelheidslijn of een goed metrostelsel.

Internationale Dag ter Herdenking van Verkeersslachtoffers
17 november
Links, rechts, dan nog een keer links, zo leerden wij vroeger oversteken. Hartstikke veilig, en alleen oversteken als het licht groen is. Nederland is een bijzonder veilig land wat verkeer betreft.

Dag van de Lightrail
23 januari
Quizvraagje: Wat is een lightrail? A: Een verlicht stuk vangrail B: Nieuwe makreel, maar dan 'light', zonder suikers C: Een ultralichte trein op electriciteit Het kostte ons ook wat moeite om het uit te zoeken, maar we kunnen u zeggen dat het antwoord C is.

Deze site gebruikt Cookies.