30 maart

Dag van het Veilige Magazijn

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
30 maart 2022 - 696 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 17:02

Dag van het Veilige Magazijn

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van het Veilige Magazijn is bedoeld voor magazijnbeheerders, logistiek managers, teamleiders, orderpikkers, DC-managers, en eenieder die maar enigszins professioneel met logistiek en magazijn bezig is. Standaard onderdeel van deze Dag is de verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland, een in kringen prestigieuze prijs die erg representatief is voor de branche. Sinds een paar is dat ook de focus van de Dag, die vroeger nog gewoon de Dag van het Magazijn heette.

Op de Dag van het Veilige Magazijn worden onder andere workshops gegeven over fraudbestrijding, leidinggeven en "zwaar werk", wat natuurlijk in sommige magazijnen heel toepasselijk is. Klinkt al met al als een Dag die eigenlijk vooral voor die beperkte groep logistiek medewerkers interessant is, maar dat weerhoudt u natuurlijk niet om alsnog te gaan.

Meer informatie, voornamelijk een aankondiging, vindt u hier.

Wens iemand een Fijne Dag van het Veilige Magazijn!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden
15 juli
Met een goede opleiding kun je ver komen in het leven. Toch is dat voor lang niet iedereen een gegeven. Hier in het Westen hebben we te maken met een leenstelsel, maar zelfs dat onzalige plan is nog erg effectief vergeleken met wat er voor mensen uit derdewereldlanden vaak mogelijk is.

Dag van het Vakcentrum
23 april
Het Vakcentrum is "de brancheorganisatie van de zelfstandige detaillist in de foodsector en de fast moving consumer goods" (zelf invulling aan geven). En ook zij hebben een Dag.

Internationale Dag van de Accountant
10 november
Accountants staan doorgaans niet bekend als de meest sexy beroepsgroep - tenzij ze weer bij een chique kantoor zoals PWC of KPMG werken. Evenwel gaat er in de sector veel geld om en dat zorgt er ook voor dat accountants zichzelf heel belangrijk vinden.

30
maart

30 mrt

Eerdere edities:
In 2022: 30 maart
In 2018: 15 november
In 2017: 28 november
Komende Dagen
Wereld Anosmiedag
Wereld Anosmiedag
27 februari
Wereld RSI-Dag
Wereld RSI-Dag
28 februari
Deze site gebruikt Cookies.