30 maart

Dag van het Veilige Magazijn

30 maart - 242 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 17:02

Dag van het Veilige Magazijn

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van het Veilige Magazijn is bedoeld voor magazijnbeheerders, logistiek managers, teamleiders, orderpikkers, DC-managers, en eenieder die maar enigszins professioneel met logistiek en magazijn bezig is. Standaard onderdeel van deze Dag is de verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland, een in kringen prestigieuze prijs die erg representatief is voor de branche. Sinds een paar is dat ook de focus van de Dag, die vroeger nog gewoon de Dag van het Magazijn heette.

Op de Dag van het Veilige Magazijn worden onder andere workshops gegeven over fraudbestrijding, leidinggeven en "zwaar werk", wat natuurlijk in sommige magazijnen heel toepasselijk is. Klinkt al met al als een Dag die eigenlijk vooral voor die beperkte groep logistiek medewerkers interessant is, maar dat weerhoudt u natuurlijk niet om alsnog te gaan.

Meer informatie, voornamelijk een aankondiging, vindt u hier.

Wens iemand een Fijne Dag van het Veilige Magazijn!
Verwante Dagen

Dag van de Pakketbezorger
9 maart
Niemand is op dit moment essentiëler dan de pakketbezorger. Vergeet IC-artsen, vergeet verpleegkundigen, vergeet de leraren, het zijn die onderbetaalde zzp'ers die met gierende banden door 30-kilometerzones scheuren om ons dat ene nieuwe truitje van de H&M te bezorgen die de echte helden zijn van de coronacrisis.

Dag van de Freelancer
6 oktober
Niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen draait de economie volledig op freelancers, zelfstandigen en eenpitters. Die willen zich niet binden aan één werkgever, maar de vrijheid hebben om opdrachten aan te nemen wanneer en waar zij willen.

Dag van de Webshop
28 oktober
Shoppen, dat doe je niet meer in een winkel. Online, daar moet je zijn als je boeken, films, boodschappen, of want dan ook wil kopen. De economie van online winkelen stijgt explosief, en de bezorgmarkt kan het aantal bestelde pakketjes maar nauwelijks aan.

30
maart

30 mrt

Eerdere edities:
In 2018: 15 november
In 2017: 28 november
In 2014: 1 oktober
Deze site gebruikt Cookies.